facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bigfeet Dronten

Bigfeet Dronten

Info

Goed eten - niet duur
De liefhebbers weten ons te vinden!

Geschiedenis

Goed eten - niet duur
De liefhebbers weten ons te vinden!



"Corona advice compliant,order from website, qr in front of shop, or inside the shop"
Adres: Het Ruim 33, 8251EL Dronten
Telefoonnummer: +31321319342
Stad: Dronten
Route: Het Ruim 33
Postcode: 8251EL


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Raspatat Dronten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwalitaria Dronten Kwalitaria Dronten 114 meter Eten besteld via de Qr-code op de tafel. Na een half uur gaan vragen of de bestelling...
Recensies
Vandaag gegeten maar omdat we zelf ooit in horeca werkten weten we precies wanneer t het volgende gebeurd is: 1: een keer of meer keren Doorgebakken patat 2: er is gebakken in oud vet, is te proeven, en patat was kei kei hard!! 3: het eten uit blik komt en geen smaak heeft stoofvlees zelfs geen zout, wel beetje vissmaak. 4: Wederom van die Walgelijke Papieren rietjes eco zooi maar deksel van milkshake wel plastic??? Kosten:25 euro Positief: Smoothie was heerlijk. Laatste keer dat wij hier een tussenstop hebben gemaakt!! deze snackbar verdient net geen 2 sterren wat mij betreft. Sluiten die boel! als hier horeca controle van bureau de wit komt zal dat zeker gebeuren! mvg Richard
Zeer slechte service. Gevraagd om een plain burger ivm allergieën. Krijg een volledige burger voor mijn neus. Na uit gelegd te hebben dat ik het plain besteld heb. Krijg ik te horen dat plain niet bestaat. Niet ip de menu staat. En dat ik maar Nederlands moet spreken. Naast de slechte service was het eten ook uitermate teleurstellend en slecht. De burgers smaakte raar. En de friet smaakte naar vis. Als t kon gaf ik -5 van de 5 sterren. Niet naartoe gaan. Zelfs mcDonalds heeft betere kwaliteit voor goedkopere prijs
Aardige eigenaar! En het voedsel is erg schoon, zeker voor een snackbar. Veel reviews hebben het over dat ze een oortje in heeft, maar elke supermarkt/fastfood winkel medewerker heeft een oortje in. Ze is aardig en maakt gezzelige praatjes. De milkshakes en frietjes zijn echte aanraders.
Vandaag is rond gekeken waar er een snackbar zit die ook raspatat verkoopt. Eindelijk een fijne zaak in Dronten te hebben gevonden…… helaas was dit geluk van korte duur. Bij binnenkomst kan je zien dat er al een tijdje niets aan de zaak gedaan is, dat loopt de fantasie toch al naar hoe hygiënisch zal het zijn, maar goed alles en iedereen verdient een kans. spoiler alert; bij deze raad ik iedereen aan het goed bedacht te zijn voor dat je hier een frietje gaat halen . Mevrouw achter de balie is al wat ouder en heeft daarom misschien oortjes in, vreemd staat het wel maar goed het kan medisch gerelateerd zijn. Mevrouw is onbeschoft en kent het woord klantvriendelijk of gastvrij niet eens laat staan dat ze er naar handelt. Echt verschrikkelijk, mijn vrouw en ik hadden het erover dat het gewoon lijkt of dat ze je expres onbeschoft behandelt! Echt niet normaal….. Dan heb je eindelijk het eten en kom je thuis, pak je het uit en dan zie je dat je alleen maar slappe te kort gebakken friet uit oud vet hebt rook naar vis . De raspatat de reden waarvoor we hier heen gingen was te kort gebakken, heeeeel veeeeel kleine stukjes en geen groot portie friet waard. Eerlijk is eerlijk de pindasaus correctie satésaus anders wordt mevrouw boos, dat werd ze immers ook al in de zaak toen we een friet pinda wilden bestellen vond ik persoonlijk wel lekker. Al met al, hele slechte service, slecht voedsel waar je ook nog eens gigantisch voor moet betalen!! Mensen ga lekker naar kwalitaria in Dronten zit er zowat naast en anders zelf bakken!!!
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat. Wat een verschrikkelijke dame is dit zeg. Woorden te kort. Misschien een lesje klantvriendelijkheid volgen! Ik snap wel waarom er bijna nooit iemand zit!
Vandaag gegeten daar verschrikkelijk patatje stoofvlees 6,95.de patat was keihard en stoofvlees smaakte nergens naar. Eet hier nooit weer!!
Eigenlijk niet eens 1 ster waard, wat een onvriendelijke en vreemde vrouw. Super onbeschoft om met oortjes in te werken en je klanten uit te lachen als ze een normale vraag stellen. Ik heb een hele slechte ervaring aan Dronten overgehouden door deze vrouw.
Normaal laat ik geen recencies achter maar wil voor deze winkeleen uitzondering maken. Ik was vandaag met een 3 jarige kindje in Dronten.. en zij moest heel nodig plassen. Dus ik loop de winkel in cafetarias ed hebben vaak een toilet en deze was het dichtst bij Eerlijk is eerlijk.. Het kindje had een klein stukje kippeling ja kip in haar hand.. en ik werd de winkel al uitgestuurd voordat ik ook maar iets kon vragen. Komt een oudere vrouw geitewollensokken typenormaal niks mis mee hoor.. oortje in..zie de foto vanachter de balie en vroeg onmiddelijk of ik weg wilde gaan. Op mijn vraag; hoezo? Antwoord van Mw; Nou zij het 3 jarige kindis wat aan het eten..mijn reactie; ja en?.. en toen weer; zij is vis aan het eten en er zitten hier mensen te eten, dus wilt u weg gaan en idd links zaten 2 mensen te eten.. Waarop ik antwoord nou het is kip geen vis..maar laat maar, dat ik hier nooit wat koop. Ik begrijp nog steeds de link niet, maar kennelijk discrimineren zij kleine kinderen. Toen maar op advies van iemand anders doorgelopen naar het horecapleintje en daar zit rechts op de hoek ook een eetgelegenheid. Van deze Meneer mocht Louise boven plassen, en ik hoefde er ook niet voor te betalen.
Normaal neem ik niet de tijd en moeite iets te schrijven. Maar wat een asociale vrouw achter de kassa. Van klantvriendelijkheid heeft zij nog nooit gehoord en een normale vraag als of er een tweede lepeltje bij het ijsje mocht was schijnbare een bizarre vraag. Ze reageerde er dan ook niet op en keek alleen maar heel zuur en zuchtend. Ik zou iedereen hier afraden heen te gaan. Zonde van het geld. Deze zaak doet er goed aan zijn personeelsbestand op te frissen.
In één woord verschrikkelijk. Het was daar erg vies en alles was niet te eten. Ik was vergeten kipnuggets te bestellen dus dat deed ik vervolgens nog en dan zegt ze ja ik pas me maar weer even naar jou aan waar gaat dat over? Ik bestelde dingen los en het word zo bij elkaar op een bord gekwakt. Als ik dat wilde had ik wel gezegd een menu maar nee mijn moeder wilde alleen frikandel lag zo bij de patat erop van een ander. Vervolgens moest je alles zelf opruimen en op een barrel karretje zetten. Klantvriendelijk was ze totaal niet want ze kwam de hele tijd bot uit de hoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid