facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big Wheel Agency

Big Wheel Agency

Info

Big Wheel Agency is based in Rotterdam and representing artist as:
Benn & Paul
Marchello Garcia
Quincy Mariano & Luciano Genoa
Serginho & Tyrone
Stefan Vilijn

Mc Patrick Brown

More T.B.A.

Adres: strevelsweg 694, 3083 AR Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: strevelsweg 694
Postcode: 3083 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik koop hier nooit meer: - Het tafelblad 2,60 lang is na bestelling zoek geraakt waardoor lang onduidelijk was wanneer de tafel geleverd kon worden - de levering werd niet aangekondigd, sterker nog: er stond opeens een vrachtwagen op de stoep met twee mannen om te leveren, terwijl de medewerker van bigbrands de werkdag ervoor nog aan het uitzoeken was waar het tafelblad was - De tafel is afgeleverd met 1 schroef te weinig waardoor het tafelblad van 100kg niet helemaal goed vast zat. - Het nabestellen en installeren van deze schroef heeft uiteindelijk ruim een half jaar geduurt. O.a. door beperkte urgentie, niet nagekomen afspraken zonder af te bellen etc.. kortom, niet best.
Zowel zakelijk als privé heb ik een hele goede ervaring gehad met Bigbrands. Met name de spontane en gepassioneerde medewerkers alsmede de snelle levering van de prachtige design meubelen zijn mij erg opgevallen. Nogmaals dank voor de uitstekende service! Groetjes Angelique
Ontzettend goede service! Direct geholpen en na stofstalen te hebben ontvangen, een goede keuze van onze nieuwe Hay bank kunnen maken! Aanrader!
Gezellig en lekker en echt leuk zitten
Geweldig voor de disign liefhebber!
Mooi concept!
Prima bedrijf
Ik heb de HAY Tray besteld, de communicatie via e-mail verliep heel soepel, evenals de verzending en de vragen met betrekking tot de facturering. Bij aankoop van nieuwe meubels kom ik zeker terug op deze website!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid