facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big L Jeans Almere

Big L Jeans Almere

Info

Big L jeans is in 1984 opgericht en voert merken als g-star,pme legend,only,ltb jeans,wrangler, vero moda, jack&jones en vele andere bekende merken.

Geschiedenis

In 1984 begon Big L als parallel importeur van de toen mateloos populaire 501 jeans van Levi’s. Containers vol werden vanuit Amerika verscheept en op de Albert Cuyp markt in Amsterdam verkocht. Voor tientallen (toen nog) guldens goedkoper dan in de reguliere winkels van Levi Strauss.

Levi’s Benelux bood aan om te gaan samenwerken. Dit resulteerde in een exclusief contract voor de verkoop van de collectie Levi’s B-keus en de verkoop van de Levi’s monstercollectie. Zo ontstond de eerste reguliere winkel van Big L in Almere Haven. Na de uiterst succesvolle start werden ook winkels in Hoogvliet (Rotterdam), Aalsmeer en Zoetermeer geopend. In deze begindagen kwamen mensen echt van Groningen naar Almere. En trouwens, die klanten hebben we nog steeds!

Adres: Houtstraat 58, 1353BC Almere Haven
Telefoonnummer: 0365348590
Stad: Almere-Haven
Route: Houtstraat 58
Postcode: 1353BC



op zoek naar gerelateerd: Big L online, Big L aanbiedingen, Kleding winkels Almere stad, Big L openingstijden, Kledingwinkels Almere Buiten, Damesmode Almere Stad, Big L Black Friday, Big L Aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Spoeltje Het Spoeltje 90 meter Erg leuk en goed gesorteerde winkel. Helaas gaan ze sluiten omdat internet winkelen ...
Satini Satini 128 meter
Transformation Events Transformation Events 2 km Heerlijke plek voor jonge en oudere kunstenaars en ook voor Art Loca, instelling voor...
Recensies
Super winkel waar je fantastisch kan winkelen op je gemak en wordt geholpen door super personeel, echt een aanrader
Goede producten, veel acties, vriendelijk personeel. Niet meer zo gaaf als het vroeger was maar wel de moeite waard om langs te gaan als je op zoek bent naar goede kleding, met name spijkerbroeken. Ben erg blij met deze winkel in het dorp, een echt plaatselijk begrip.
Mooie winkel, ruim aanbod en leuke merken. Goed advies gekregen. Blij met de aankopen.
Fijne winkel met mooie kleding voor een heel schappelijke prijs. En een mooie spaarregeling. Bleek 100 euro op mijn spaarkaart te hebben.
De kledingwinkel van Almere! Top personeel! Altijd behulpzaam en kan op je gemak kijken en passen. Ook altijd super goede aanbiedingen.
Het is lastig om iets te vinden nu de winkel kleiner is. Onoverzichtelijk en vol. Voor jeans voor mijn zoon kan ik daar nog wel terecht maar alleen als een verkoper kan helpen. Anders vind je niet de juiste jeans vanwege de grote hoeveelheid spijkerbroeken. Update Vandaag echt dieptepunt van de service. Nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan..... De dame die hielp was uitermate beledigend tegen mij als klant.
Fijne winkel! Genoeg keus en wat er niet is kunnen ze bestellen voor je, dan hoef je niet vooraf te betalen. 1 van mijn gekochte broeken ging na 2 weken stuk. Toen ik er mee terug kwam, hebben ze deze meteen laten maken en kon ik na een half uurtje mooi moment voor de boodschappen de broek weer meenemen. Super service:
Wat een service!!! Ik had een heerlijke jas gekocht bij Big L in Almere Haven, alleen de rist was kapot gegaan . Ik heb teruggegaan en ik ben super goed geholpen. Ze zeiden dat ze een nieuwe jas voor mij gingen bestellen en dat ik gebeld zou worden als hij binnen was. Ik werd al snel opgebeld dat de jas al binnen was. Nu kan ik weer genieten van mijn jas. Dankjewel Big L echt top service!
Leuke en grote winkel met veel keuze en aardig personeel. Gemiddelde prijzen, er zijn soms leuke akties. Waarom maar 3 sterren? Vanwege het voorraad beheer en bij misgrijpen bij akties. Ze kunnen of willen niet voor je bestellen bij de leveranciers, maar laten bestellingen komen uit andere filialen. Die werken lang niet altijd mee, vooral bij 'lastige' maten die ook bij de andere filialen slecht op voorraad zijn. En als er dus akties zijn zoals 3 halen 2 betalen en ze kunnen niet aan de 3 artikelen komen, kan je de aktie prijs dus wel vergeten, dus ook niet doorgerekend naar minder artikelen... normaal zou ik een winkel afkraken om die reden, maar het personeel is wel ok en verder als winkel is het er ook wel ok, mits ze dus voorraad hebben van wat je wilt....
Wordt vriendelijk geholpen met je vraagstelling qua keuze van kleding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid