facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big Bread De Grote Beer

Big Bread De Grote Beer

Info

Big Bread De Grote Beer in Zwijndrecht staat altijd klaar voor u met de lekkerste frites en snacks en nog heel veel meer!

Kom snel langs!



"Wij verkopen patat, snacks, burgers en sushi! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lekkere waterijs, softijs en milkshakes."
Adres: Grote Beerstraat 17, 3331 TA Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 078-6126635
Stad: Zwijndrecht
Route: Grote Beerstraat 17
Postcode: 3331 TA


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 22:00
Dinsdag: 15:30 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Verhage Zwijndrecht, Snackbar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verhage Walburg Verhage Walburg 1 km Belegde Broodjes, Frites, ijs & meer!
Pipo Pita's Pipo Pita's 1 km Lekkerste pita giros ever!! Helaas na dwarsbomerij van de gemeente Zwijndrecht wat ze...
Verhage Kort Ambachtlaan Verhage Kort Ambachtlaan 1 km Om wat wachttijd voor een afspraak te overbruggen even hier gegeten. Snel, smaakvol e...
Restaria de Patrijs Restaria de Patrijs 2 km goeie service ,alleen erg krenterig met de rauwe uitjes op de speciaal saus ... altij...
Kwalitaria Zwijndrecht Kwalitaria Zwijndrecht 2 km Zaterdagavond bij deze slechte kwalitaria, twee loempia menu's besteld, waarvan 1 d...
Recensies
Altijd heerlijk eten. Altijd oprijd, altijd warm en heel vriendelijk personeel
Na 1.5 uur pas bezorgd, het was koud. Ook de milkshakes niet bezorgd en na bellen later bezorgd maar verkeerde smaak. Het eten was ook echt niet lekker.
Voor het eerst besteld het eten was niet lekker en het koud
Dit is een cafetaria die het naar mijn eigen zeggen van de online bestellingen moet hebben. In het begin zag ik eigenlijk nooit iemand omdat deze cafetaria een beetje ongelukkig ligt. Veelal zijn er werkzaamheden en een aantal grote gebouwen belemmeren het zicht. Blijkbaar hebben ze de formule gewijzigd om online te kunnen bestellen. Doe dit niet via thuiisbezorgd maar via de officiële website. Kleine ondernemingen zijn zelf niet happig op thuisbezorgd. De inrichting is naar mijn mening aardig. Het is er alleen behoorlijk schemerig. Neem wel even de tijd als je een bestelling doet want ze hebben het behoorlijk druk met de online bestellingen wat wel eens tot chaotische taferelen leiden. Heb een half uur moeten wachten op een portie bitterballen. Het is niet druk alleen bij de gokmachines. Online is zeker de moeite waard maar het kan tot 3 kwartier duren voordat je bestelling wordt bezorgd en soms kan je nog een kwartier wachten bij de afgesproken tijd. Het eten is wel altijd warm en smaakt goed. Alleen bij de pindasaus zet ik vraagtekens want die heeft een behoorlijk vlakke smaak.
Als je pindasaus besteld krijg je precies 1 eetlepel. EDIT: nee, het is niet meestal even veel als bij andere zaken. Hoe kom je daarbij. Dan hebben jullie zeker nog nooit besteld want ik heb genoeg kunnen vergelijken. Vind 't toch minder dat als je nog niet klaar bent met eten en je saus is al op? Nou lekker zeg voor dat geld.
Gewoon een friettent, je ziet weinig terug van een formule. De tafels plakte, de menukaart plakte en het was er rommelig en weinig gezelligheid. De buitenkant oogde troostloos en vanaf buiten kon je de opslag tot aan het plafond opgestapeld zien. Een deel restaurant werd gebruikt als extra opslag, waardoor er maar 2 tafel waren. De friet en snack was goed.
Slappe niet goed voor gebakken patat. Echt niet te eten. Jammer 1e en laatste keer.
Het eten van Big Bread is heerlijk. Nog een ding. Bij een loempia moet je gaatjes in de zak prikken, anders een slappe loempia. De berenklauw en het slaatje heerlijk.COMPLIMENTEN.Ik heb vanavond weer heerlijk gegeten. Een bal is heerlijk. Kan ik aanbevelen.
Meer dan 1,5 uur gewacht op het eten ondanks meerdere keren te hebben gebeld. Zeer slecht en teleurstellend. Niet aan te raden
Erg slecht. Na een uur wachten en verteld worden dat de bezorger het drinken vergeten is komt het eten lauw en slap aan. Niet voor herhaling vatbaar dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid