facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big Boys Chef's Table

Big Boys Chef's Table

Info

Big Boys Chef's Table is hét pop-up BBQ restaurant van Nederland. Gasten genieten op een unieke locatie van een avondvullend en volledig verzorgd BBQ menu

Geschiedenis

13 tot en met 30 april is het zover! De tweede editie van Big Boys Chef’s Table: Wit Goud. We ontvangen onze gasten midden op de aspergevelden voor een nieuwe, avondvullende beleving. En dit keer rond het mooiste seizoen product uit Brabant: asperges.

Een volledig verzorgd BBQ diner zoals we dit zelf graag zouden ervaren: top gastheerschap, culinaire gerechten, prachtige ambiance en een verrassende presentatie. Geloof ons. Daar wil je bij zijn!

Adres: Loopkantstraat 23A, 5405 NB Uden (gemeente)
Stad: Uden
Route: Loopkantstraat 23A
Postcode: 5405 NB



op zoek naar gerelateerd: Big boys bbq pakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TwisTea TwisTea 72 meter Bij TwisTea vind je de allerlekkerste losse thee en toffe theeaccessoires.
ELXpro ELXpro 324 meter ELX Pro drinkt makkelijk weg! Door het volume 500ml vult het mijn vocht na een traini...
Recensies
Natuurlijk, voor de vleeseter onder ons is dit fantastisch. Maar ik heb als vegan-eter een super creatie gekregen van de gril. Het gevoel van passie en liefde voor het bereiden van eten druipt van de maaltijd af! Heerlijk! Bedankt mannen en dames voor jullie flexibiliteit en deze heerlijke maaltijd.
Wat een schitterende avond. Masterclass was geweldig. Super lekker
Al op diverse bruiloften mocht ik genieten van de kwaliteiten van Big Boys Quality. Als fotograaf is voor mij het 'plaatje' natuurlijk ook erg belangrijk. Gelukkig zit dat bij BBQ wel goed. Niet alleen zijn de gerechten heerlijk, deze mensen verstaan hun vak en stralen dat ook uit. Toen ik was gevraagd als ceremoniemeester op de bruiloft van vrienden twijfelde ik dan ook geen moment om BBQ aan te bevelen. En nu ik ook als gast mocht ervaren hoe BBQ meedenkt, opmerkt en aanvoelt kan ik ze niet anders dan 5 sterren geven. Graag tot op een volgend feestje Big Boys Quality!
Steak workshop gehad, werkelijk van A tot Z alles perfect! Leuke sfeer, goede kwaliteit eten en drinken en weer wat wijzer geworden
Enthousiaste en zeer servicegerichte workshopleiders. Heerlijk eten, er kan werkelijk niks misgaan!
Toppers als je thuis of zakelijk een geheel verzorgde BBQ wil.
Bbq workshop gevolgd, super locatie met gepassioneerde medewerkers. Heerlijk gegeten van zelf gemaakte gerechten op basis van verstrekte recepten. Gaan we thuis ook eens proberen.
Vanavond een heerlijke BBQ avond gehad met vrienden en genoten van de BBQ box van Big Boys. Fantastische producten, al fijn voorbereid en met een super service! Zeker voor herhaling vatbaar!
Mooi en goed bbq bedrijf, op het industrieterrein in Uden.
Geweldig goed. Heb inmiddels al meerdere malen van de BBQ van de heren mogen genieten en het is elke keer een feest. Heerlijk afwisselend en gebruik van mooie producten. Echt super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid