facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big Bazar

Big Bazar
"Elke zondag geopend"
Adres: Schaarbroekerweg 52a, Roermond
Telefoonnummer: 0475-322866
Stad: Roermond
Route: Schaarbroekerweg 52a


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Big Bazar België, Big Bazar winkel, Big Bazar vuurwerk, Big Bazar online, Big Bazar assortiment, Big Bazar folder, Big Bazar openingstijden, Big Bazar Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 3 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Recensies
Goede service ook als na lange tijd blijkt dat product niet goed is.
Fijne winkel netjes opgeruimd. Ruim assortiment, royale parkeergelegenheid. Enige minpuntje dat medewerkers tijdens hun welverdiende pauze voor de winkel zaten te roken en ik door die rook naar binnen moest. Voor mij minder prettig.
Hier vind je altijd wel iets wat je aan de handen blijft plakken !
Grote discount winkel. Helaas zijn het tegenwoordig geen extreem goede koopjes meer. De prijzen zijn ten opzichte van een jaar geleden een klein beetje gestegen. Dat maakt het voor mij een minder interessante formule.
Was er redelijk druk maar constant hoor je door de luidspreker het zelfde liedje over corona afstand houden in de smalle gangen.probeer daar maar eens 1.5 mtr afstand te houden lukt nooit.
Drukke winkel, beetje rommelig. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk in de winkel te zetten en zo wordt het heel onoverzichtelijk. Het personeel kan de rommel niet bijhouden. Mensen halen dingen uit de verpakking, laten spullen vallen op de grond en alles blijft zo liggen wat het zeer onaangenaam maakt
Deze Big Bazar is net als alle andere Big Bazars. Lekker goedkoop. Voor spullen is het niet echt duurzaam, maar voor huishoudelijke spullen kun je hier goed terecht. Ook als je een eenvoudig en lekker cadeautje zoekt voor iemand, is dit een perfecte winkel.
iek ben geweest in winkel. wilde tuinset kopen voor 5 geld. maar is nu al kapoet. chimmi achter bali was wahed onvriendelijk. en nu ik mijn 5 geld kwijt. abi waar blijft wahed oplossing.
Erg grote winkel met genoeg keuzes aan producten en speelgoed voor een betaalbare prijs...
Groot assortiment, kleine prijzen, vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid