facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big Bazar

Big Bazar
Adres: Wethouder Sangerstraat 119, Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 046-4360349
Stad: Beek
Route: Wethouder Sangerstraat 119


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Big Bazar vuurwerk, Big Bazar Halloween, Big Bazar kerst, Big Bazar Hoogeveen, Wasmiddel Big Bazar, Schmink Big Bazar, Big Bazar versiering, Whiteboard Big Bazar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Big Bazar Beek Big Bazar Beek 0 meter Goede winkel, niet de beste kwaliteit. Maar verder vrij normaal
Kruidvat NL Kruidvat NL 76 meter Altijd overvol deze win kjel en dat in coronatijd
Recensies
Wat een klant-onvriendelijke winkel! Erachter gekomen dat ze 2 weken geleden een product van 10 euro dubbel aangeslagen hebben. Als je daarmee teruggaat naar de winkel wordt je als klant alleen maar in twijfel getrokken en kun je naar je centen fluiten. Als we het gelijk hadden gezien was het een ander verhaal geweest, maar als ik vraag wat dan het verschil is hebben ze daar geen fatsoenlijk antwoord op. Dus voor een fout van het personeel kan de klant opdraaien. Kom daar in ieder geval nooit meer terug!
Soort van discount drogisterij met daarbij zo'n beetje alles wat je je kan bedenken: knutselspul, schoonmaakartikelen, keukenartikelen e.d. Verwacht geen a-merken, wel goedkope prijzen :
Winkel met groot assortiment waarvan het meeste ook bij de supermarkt te krijgen is of waar het bij andere ketens goedkoper is. Het is het allemaal net niet en hoewel de winkel wel uitnodigd om even naar binnen te gaan, verlaten we de winkel toch weer zonder iets gevonden en gekocht te hebben. Ik denk dat ze hun concept moeten bijstellen.
Grote wi Mel met mooie folder en aanbiedingen, helaas zijn de aanbiedingenbig deals nooit te krijgen. Zelfs niet op de dag dat de aanbiedingen pas ingaan. Bijv. deze week géén fusion scheermesjes, géén paaseitjes met suikerschil, géén kind zaaibak enz. enz. En dat is steeds zo dus maar niet extra naar Big Bazar gaan voor folder-aanbiedingen !
Altijd leuk om naar binnen te lopen. Hier vind u een zeer uitgebreid assortiment dat dat steeds wordt vernieuwd. met veel aanbiedingen. Bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs. Bijzonder veel, bizar goedkoop.
Gezellige winkel met van alles en nog wat voor een goede prijs.
Mooi winkel waar veel verschillende goederen te koop zijn. Goed en sociaal personeel.
Personeel spreekt Limburgs. Geen probleem voor een Limburger maar wel vo oké de mensen die t niet spreken. Kassajuffrouw was niet al te aardig.
Goede winkel, niet de beste kwaliteit. Maar verder vrij normaal
Mooi in makado in Beek , bjna 50 jarig bestaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid