facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Big Bang

Big Bang

Info

BIG BANG! Geeft Online Marketing, Social Media & Sales een grote knal voorwaarts!

Geschiedenis

BIG BANG! levert hands-on ondersteuning bij media optimalisatie, media exploitatie, business development, sales management en training.

BIG BANG! helpt bedrijven die klanten kunnen winnen in het verhuismoment zoals financieel dienstverleners en spelers in de onroerend goed markt.

Adres: Kastanjesingel 191, 3053 HL Rotterdam
Telefoonnummer: 06 402 58 990
Stad: Rotterdam
Route: Kastanjesingel 191
Postcode: 3053 HL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marketing : CEO Marketing : CEO 6 km Expertise for small brands with big dreams Your business from start-up to up-and-run...
SocialMediaMonteur SocialMediaMonteur 6 km Zoals een automonteur zorgt dat jouw auto elke dag start en blijft rijden, zorgt de S...
Recensies
Ernst is een enthousiasmerende professional. Leuk om met hem samen te werken en meer inzicht te krijgen in de digitale marketing wereld!..
Ernst heeft ons sales & accountmanagementteam vol overgave en met veel enthousiasme langdurig getraind en het is absoluut waar als ik zeg dat hij ons verder heeft gebracht.
Met Ernst aan je zijde ben je verzekerd van enthousiasme, denken in oplossingen, uitgebreide online marketing kennis en een enorme sales power!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid