facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biesenbeek Glazenwasserij

"BIMO staat voor betrouwbare kwaliteit, persoonlijk contact, milieubewust en vriendelijkheid.Wij wassen uw ramen streeploos schoon, reinigen uw gevel grondig van vuil en aanslag en zorgen dat uw pand of woning na de schoonmaak van top tot teen blinkt.Wat kunnen wij voor u doen? Lees meer op de pagina’s voor particulieren, bedrijven/ VvE’s of neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Glazenwasser"
Adres: P Calandln 600 , Amsterdam 1060 TV, NL
Telefoonnummer: 06 55383929
Stad: Amsterdam
Route: P Calandln 600
Postcode: 1060 TV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daanz Daanz 1 km
Boumans Boumans 3 km
Campbell Campbell 3 km
Holtbeck Holtbeck 5 km
Vosveld Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf, M Vosveld Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf, ... 5 km Altijd zonder strepen de ramen gewassen
Schoonglas Schoonglas 5 km
SGA SGA 6 km Vertaald door Google Leuk stel dat de club runt. Het was een leuke avond. Origineel ...
Sirach, M Sirach, M 7 km
Verwoerd Verwoerd 7 km "Johannes Verwoerd Studio is a graphic design studio, based in Amsterdam, founde...
Recensies
Wat een waardeloze glazenwasser! Om te beginnen kwam hij te laat en toen hij uiteindelijk was gekomen 35min te laat kwam hij lachend aanlopen. Na het wassen van de ramen zaten er vervolgens allemaal strepen op! Leuk al die goede reviews op Google gezet door kennissen en vrienden! TRAP HIER NIET IN
Vandaag heb ik kennis mogen maken met dit topbedrijf. Zeer tevreden over mijn ramen, binnen- en buitenkant. De kozijnen zijn ook super schoon en stralend wit. Ik raad dit bedrijf van harte aan. Jullie hebben er een vaste klant bij.
De glazzenwassers van Bimo waren vandaag geweest & wat hebben ze super goed werk geleverd! Ik kreeg ze aangeraden van kennissen & familie om het een keer te proberen bij ze. Mijn ramen en kozijnen zijn nog nooit zo goed schoon geweest zowel binnen als buitenkant! Ze hebben er een vaste klant bij, gelijk een abbonement afgesloten, heerlijk om daar niet meer naar om te hoeven kijken!
Fantastische glazenwasser! Keurige meneer stipt op tijd geweldig goed werk geleverd prima prijs wat wil je nog meer?
Via WhatsApp contact opgenomen, en kon vrij snel geholpen worden. Goed uitgekomen met de prijs en resultaat! Heel erg tevreden, zal er zeker nog een keer gebruik van maken.
De ramen zagen er spik en span uit. Communicatie met Bimo was ook erg prettig. Zeker aan te raden!
Super vriendelijk! Ik had niet gedacht dat ze al zo snel konden langskomen. Goede communicatie en de ramen zijn en blijven schoon dankzij Bimo! Bedankt :
De jongens van BIMO zijn erg professioneel. Brengen altijd een leuke sfeer, en leveren top kwaliteit!
Super glazenwassers! Snelle en vriendelijke reactie en de glazen zijn kraakhelder. Bedankt!
De jongens van Bimo zijn super! Vriendelijk en betrouwbaar, duidelijke communicatie, makkelijk via factuur betalen geen gedoe met contant geld! en bovenal ramen goed en streeploos schoon! Toppers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid