facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V.

Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V.

Info

Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek is één van de toonaangevende spelers op het gebied van dak- en gevelbekleding in regio Westland.

Geschiedenis

Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V. is één van de toonaangevende spelers op het gebied van daktechniek, geveltechniek en bouwtechniek in de regio. Opererend vanuit het Westland realiseren wij spraakmakende projecten door heel het land en ver daarbuiten. Onze ontwerpafdeling, tekenaars, projectleiders en monteurs staan samen garant voor een hoge kwaliteit van het eindproduct, een gebouw waar onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn. U kunt een beroep op ons doen voor nieuwbouw maar zeker ook voor renovatie en revitalisering, met alle bijzondere toepassingen die daarbij kunnen voor komen. Er zijn weinig uitdagingen die wij niet aangaan.



"Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Wij bieden totaaloplossingen om gebouwen klaar te maken voor de toekomst.Onze Missie is dan ook 'samen werken aan verbetering door praktisch duurzaam en onderscheidend te bouwen'.Met deskundig advies en een brede oriëntatie denken wij aan de kleinste details. Geen uitdaging is te gek, want 'kan niet' bestaat niet.Onze drive is om ons te onderscheiden, om het altijd nét anders en beter te doen dan de rest. We zijn niet bang om te poinieren en te inspireren. Samen, want met elkaar kun je grenzen verleggen. En dat doen we letterlijk en figuurlijk, met projecten in binnen- en buitenland."
Adres: Slotenmakerstraat 60, 2672 GD Naaldwijk
Telefoonnummer: +31 174 44 33 56
Stad: Naaldwijk
Route: Slotenmakerstraat 60
Postcode: 2672 GD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Biersteker betekenis, Biersteker vacature, Biersteker huisarts, Biersteker Advies, Honselersdijk
Recensies
Ik hoor niks van het bedrijf
Goed bedrijf, goede service, komen afspraken na en leveren goed werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid