facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bierproeven.nu

Bierproeven.nu

Info

Bierproeven.nu organiseert bierproeverijen en bierbelevingen voor de particuliere markt. Geen droge saaie stof, maar een leuke, gezellige en lekkere activiteit.

Geschiedenis

Een bierproeverij is een heerlijke, gezellige groepsactiviteit waarin het mooiste product ter wereld centraal staat: bier. Onder begeleiding van onze bierspecialist gaat u in groepsverband verschillende bieren proeven, ontdekken en beleven. Geen saai verhaal, maar een actieve en levendige proeverij waarbij de smaakpapillen uitgebreid getest gaan worden.

Een bierproeverij is een ideale activiteit voor verschillende gelegenheden. Ook voor horecabedrijven verzorgen wij proeverijen waar meer de nadruk ligt op kennisuitbreiding en actief verkopen.

Wij verzorgen onze bierproeverijen op een locatie en tijdstip naar uw keuze, omdat bier overal en altijd gedronken kan worden. Graag komen wij bij u thuis, op kantoor, op de zaak of in het café!

Met een enorme keuze aan bieren bieden wij diverse proeverijen aan die geheel naar uw wens ingevuld worden.

Bierproeverij
Bier-spijs-proeverij
Thema proeverij
Tapwedstrijd
Bierproeftocht
Bierquiz / Pubquiz
Horeca proeverijen



"Met Bierproeven-nu nemen we consumenten en particulieren mee in de wereld van bier door het verzorgen van de lekkerste, gezelligste, humorvolle en kwalitatief hoogstaande groepsactiviteiten. Wij zijn van mening dat iedereen bier lust maar dat sommige mensen dit gewoon nog niet weten. Onze proeverijen geven we door het hele land op locatie bij de opdrachtgever, in acht verschillende steden door het hele land of in ons eigen proeflokaal/rijpingskelder in de Stevenskerk in Nijmegen.- Bierproeverijen op locatie door Nederland- Battle of beer and wine- Bierdiners en workshops- Stevenskerk bierkelder in centrum Nijmegen- Bierproeftochten, Battlefield Biertour, Walking Dinner tour door Nijmegen- Sabreren van grote bierflessen"
Adres: Mortelweg 16C, 6551 AE Weurt
Telefoonnummer: 0242022369
Stad: Weurt
Route: Mortelweg 16C
Postcode: 6551 AE



op zoek naar gerelateerd: Online bierproeverij, Bierproeverij samenstellen, Bierproeverij nl, Luxe bierproeverij, Bierproeverij organiseren thuis, Bierproeverij Stevenskerk, Bierproeverij thuis 4 personen, Bierproeverij voorbeeld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Munzur Munzur 23 meter Bronwater met hoge PHwaarde
Werkplaats Dijk 5 Werkplaats Dijk 5 1 km Werkplaats Dijk 5, smederij en atelier van Gerlinde Habekotté
Recensies
Erg leuke, informatieve en laagdrempelige proeverij gehad bij de Stevenskerk. We waren hier met 18 personen voor een vrijgezellendag. De locatie is erg mooi en sfeervol, de bieren die worden gepresenteerd zijn bijzonder en de begeleiding van de proeverij is top! Zowel op bier- als geschiedenisvlak wist hij veel te vertellen op een boeiende manier. Gezien de grootte van de groep en het feit dat het om een vrijgezellendag ging best een uitdaging, maar toch wist hij de aandacht er op een leuke manier bij te houden. Aanrader!
Dikke vette aanrader! Ik werd verrast voor mijn vrijgezellenfeest met een bierproeverij op locatie. Op deze zonnige dag was het een verademing om van de proeverij te genieten in de koelte van de Stevenskerk. Ivo begeleidt de proeverij super; op een leuke laagdrempelige manier voor de niet-bierkenner en genoeg nieuwe interessante info voor de kenner. Zeker voor herhaling vatbaar!
Top proeverij! We hadden een Vrijgezellenfeest waarbij de bruid groot fan is van speciaalbier. Goede uitleg met lekkere bijpassende hapjes! Met als kers op de taart heeft de bruid mogen sabreren. Daarnaast was er ook goed rekening gehouden met een aantal zwangere dames in de groep.
Super leuk vrijgezellenfeest gehad! Genoten met de meiden. Ook leuk voor de niet-drinkers. Heerlijke hapjes. Stukje geschiedenis ook interessant! Enthousiaste Ivo heeft mooi aangesloten bij onze groep.
Onder zeer professionele begeleiding vanuit Bierproeven.nu Mathijs en Vandestreek Ronald en Ashwin een hele mooie, bourgondische bierproeverij gehad. Zeer zeker een aanrader voor elke bierliefhebber.
De biercaravan was een groot succes op het feestje in onze tuin. De setting is super sfeervol en Mathijs heeft met enthousiasme aan alle geïnteresseerden verteld over de bieren die hij mee had. De afstemming vooraf is heel prettig, met als resultaat de bieren die wij graag drinken. Een aanrader!
Bedankt namens de Betuwse F1 vrienden voor het fantastisch interessante verhaal!
Ton was top en had veel kennis van bier. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd!
I’m in the mood for a beer and To beer nerdy! Een fantastisch pakket, mogen ontvangen van Bierproeven.nu Een Bierboek met een Europese Road Trip door de wereld van de biercultuur! Traditioneel gebrouwen bier Craftbeer Oude bronnen Untappd Mooie kijk-plaatjes en fijne, leesbare Lay-out. Je kunt dus de hele BIERBOEK MET SCHUIM-beleving bestellen en het wordt super mooi, netjes geleverd, met leuke goodies en een aantal kortingsbonnen. Uiteraard mag je ook gaan voor een kleiner pakket. Of alleen het boek! Fijn dat er zoveel opties zijn!!! Chapeau Has en Ivo! En bedankt voor de persoonlijke noot en het signeren. Op deze manier wil ik wel meer boeken proeven, euhhh bedoel lezen!! Leuk om aan te schaffen. Leuker om cadeau te doen Leukst om het SAMEN te ervaren
Bierboek met schuim Wat een ontzettend leuk boek. Goed geschreven door kundige vakmensen., “bierprofessionals”! Vol met interessante informatie, niet saai maar op een levendige, soms grappige, wijze geschreven. Vanaf de eerste bladzijde krijg je gewoon zin in een biertje en te duiken in de verdiepende wereld van bier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid