facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bierfabriek Amsterdam

Bierfabriek Amsterdam

Info

Bierfabriek Amsterdam

Geschiedenis

Bierfabriek is een unieke combinatie van restaurant en bierbrouwerij in het hart van Amsterdam. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin je ambachtelijk huisgebrouwen bieren kunt drinken en je eigen bier kunt tappen. Daarnaast werken wij met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten om voor een eerlijke prijs een goede maaltijd te kunnen serveren.

Adres: Nes 67, 1012 KD Amsterdam
Telefoonnummer: +31205289910
moc.keirbafreib@madretsma
Stad: Amsterdam
Route: Nes 67
Postcode: 1012 KD


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 01:00
Dinsdag: 15:00 - 01:00
Woensdag: 15:00 - 01:00
Donderdag: 15:00 - 01:00
Vrijdag: 15:00 - 02:00
Zaterdag: 13:00 - 02:00
Zondag: 13:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: bierfabriek amsterdam brand, bier restaurant amsterdam, nes 67 amsterdam, bierfabriek amsterdam parkeren, de bierfabriek almere, taptafel amsterdam, bierfabriek amsterdam vacatures, high beer amsterdam 2 personen
Recensies
Heerlijk op het terras gezeten! We konden niet kiezen welk biertje we wilden dus toverde ze voor ons een hele proeverij op tafel.. super service en heel gezellig!
Een enorm leuke plek om met een grote groep lekker te genieten van verschillende biertjes en heerlijk te eten.
Heerlijk eten, heerlijk bier op de tap. Alleen jammer dat je bij de eigen tap niet kan kiezen welk bier je drinkt. Misschien als optie aangeven bij reserveren
Superleuk en gezellig om bier te drinken en dan zeker aan een taptafel. Het eten is vrij middelmatig maar dat mag de pret niet drukken.
Spareribs en bier waren super lekker! Ook een geweldige bediening!
Super lekker Bier en lief personeel! Vooral de Ploegbaas Tripel is een aanrader!!
Super gezellige avond gehad met een lekkere Radler en Eric Clapton op de achtergrond! Goede service. =
Wat een heerlijk plekje in centrum Amsterdam, aan de Nes achter het Rokin, dus net buiten de grote toeristenstroom. Lekker biertje, leuke mensen, ruim opgezet en een prettig concept. Gaan we vaker naartoe!
Super lekker en leuke bediening. Graag weer!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bierfabriek Amsterdam. Nes 67 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bierfabriek Amsterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bierfabriek Amsterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bierfabriek Amsterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid