facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biercafé Doerak

Biercafé Doerak

Info

Biercafé Doerak is open, vriendelijk, warm, gastvrij en heeft service hoog in het vaandel staan. En daarbij is er een heerlijk assortiment bieren. We hebben 12 bieren van tap en rond de 170 van fles. We zijn alle dagen van het jaar open.

Adres: Vrouw Juttenland 17, 2611 LB Delft
Telefoonnummer: 06 45694928
Stad: Delft
Route: Vrouw Juttenland 17
Postcode: 2611 LB


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 01:00
Dinsdag: 15:00 - 01:00
Woensdag: 15:00 - 01:00
Donderdag: 15:00 - 01:00
Vrijdag: 15:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 13:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: biercafe delft, belgisch biercafe, bierfestival doerak delft, biercafé locus publicus, klooster delft, biercafe den haag, doerak pubquiz, bierproeverij delft
Recensies
Prima cafe, met een mooie keuze aan bieren. Gezellige ontspannen sfeer en veel expats en internationale studenten zorgen voor een afwisselend publiek. Vriendelijk en attent personeel. Geen mosterd bij de bitterballen, maar met mayonaise smaken ze ook. Wat minder is, een klein en dus behoorlijk vies toilet. Maar voor mij de ideale plek om te borrelen.
Onwijs leuk cafe! Gewoon een beetje ouderwets met heerlijke biertjes voor een nette prijs!
Alleen op terras gezeten. Deden mee aan de biertocht. Een groep naast ons werd eerst geholpen zij waren ook eerder. Zij waren met z'n twaalven en het duurde dus even voor we geholpen werden, wat logisch is. De guy die ons bier bracht verontschuldigde zich voor het wachten en was erg vriendelijk. Bier was lekker, maar bekend. De blokjes kaas waren lekker.
Doerak is de go to plek voor heerlijke speciaal biertjes voor minimale prijzen! Lekker buiten naast de gracht of gezellig binnen in 't kleine café, zolang je met gezellige mensen bent is het echt fantastisch. De mensen achter de bar helpen je maar al te graag om uit de zee van mogelijkheden jouw perfecte biertje te vinden. Mijn favoriete plek om lekker met vrienden te bieren.
Altijd een enorme keuze aan biertjes. Je zult hier niet snel teleurgesteld worden als je een bijzonder biertje wilt proberen.
Gewoon een zeer gezellige kroeg met geweldige bediening, heerlijke biertjes en betaalbare prijzen!
Leuk studentencafe! Gezellig en veel keuze voor een schappelijke prijs
Gezellig cafe met keuze uit verschillende speciale bieren. Borrelsnacks goedkoop.
Goede bieren en locatie. Personeel let goed op of je glas leeg is.
Hele ruime keuze in bier. Goede vriendelijke service. Gezellige en gemoedelijke sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid