facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bierbrouwerij Noarder Dragten

Info

Met liefde en passie brouwen wij speciale bieren in onze eigen brouwerij te Drachten. Inmiddels staan er vier eigen bieren op de menukaart: Drachtster Pale Ale, Sinneblond, Mat Zwart en RAL 9010 (witbier).

Geschiedenis

Met veel passie en trots brouwen wij sinds 2012 een aantal smaakvolle bieren in onze eigen brouwerij te Drachten. Tevens organiseren wij bierproeverijen op locatie, staan we op diverse evenementen en festivals en ontwikkelen we diverse speciaalbieren op aanvraag.

Onze naam danken wij aan het ontstaan van het dorp Drachten in Friesland. In de 17e eeuw is Drachten gevormd uit de dorpen Noorder-Dragten en Zuider-Dragten. Onze brouwerij is gevestigd in het Noorden van het dorp, een gebied dat vroeger op zijn Fries Noarder Dragten werd genoemd. Vandaar onze naam: Bierbrouwerij Noarder Dragten.

Adres: De Bolder 76, 9206 AR Drachten
Telefoonnummer: 0651375460
Stad: Drachten
Route: De Bolder 76
Postcode: 9206 AR



op zoek naar gerelateerd: Apen en Bieren, Oosterstraat 22 Drachten, Noarder Dragten bier, Slijterij Drachten, Bierbrouwerij Friesland, Onder de Brouwer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Prima proeverij gehad met heerlijke biertjes, overheerlijke bitterballen en prima kaas. Rondleiding met verstand van zaken en erg aardig. Bij het eten miste ik een frisse salade het was nu wel veel vlees uit de frituur. Maar zeker een aanrader. We hadden het er erg gezellig. Qua inrichting mag het wel iets gezelliger bv hier en daar wat hop ophangen.
Slechte service en geen vriendelijk personeel
Heerlijk bier, leuke mensen en personeel mooie winkel, op ook daar goed personeel dat verstand heeft van wat ze verkopen rond uit helemaal top!!!!!!
Prachtige brouwerij!! Superleuke rondleiding en proeverij gehad!
Slechte klantenservice en niet vriendelijk
Gewoon 1 ster
Goede, orginele bier selectie en leuke Live muziek
Slechte service
prima brouwer op verrassende plek, goed assortiment en kwalitatief prima bieren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid