facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bierbrouwerij Alfa

Bierbrouwerij Alfa
"Alfa bieren worden al sinds 1870 in het Zuid-Limburgse Schinnen ambachtelijk en met passie gebrouwen uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.Bronwater uit eigen bron zorgt al sinds dag één voor de bepalende zuivere en volle smaak van de Alfa bieren. Het ruim 6000 jaar oude water wordt door de natuur zelf gefilterd en is daardoor zo zuiver dat het rechtstreeks vanuit de bron de brouwketel in gaat.Puur natuur!"
Adres: Thull 19 , Schinnen 6365 AC, NL
Telefoonnummer: 046 443 2888
Stad: Schinnen
Route: Thull 19
Postcode: 6365 AC



op zoek naar gerelateerd: alfa brouwerij winkel, alfa bier code, alfa brouwerij vacatures, alfa pils, alfa bier wiki, alfa bier shop, alfa bier smaak, alfa nieuwe fles
Recensies
's Ochtends bijtijds nog een rondleiding met bierproeverij kunnen boeken voor 15:00 uur in de middag. De rondleiding begon met een ongefilterde pils van de tap: een prima begin!! Daarna een geanimeerde video van de geschiedenis van Alfa Bier voorheen: Meens Bier door de 4 generaties van directeuren. Vervolgens een rondleiding door de brouwerij die werd afgesloten met een bierproeverij van maar liefst 1 uur! Chapeau, Alfa en tevens dank aan Piet, onze gids. We hebben genoten!
Heel leuk om de rondleiding te doen. Er wordt van alles over de brouwerij verteld, je krijgt een biertje en daarna is er een pubquiz gevolgd door een rondleiding door de brouwerij. Na afloop kun je ook nog gezellig een biertje drinken in het proeflokaal aan de andere kant van de weg.
Goede rondleiding, daarna ongedwongen proeve! Beide proeflokaal Bie de Bron zijn schitterend.
Wij hebben vandaag een zeer leerzame maar vooral leuke rondleiding gehad bij de alfa brouwerij in Thull Schinnen Je word mee genomen in de gehele geschiedenis van de brouwerij met 2 gidsen die dit met liefde voor het merk en de brouwerij doen. Dikke pluim voor deze heren.
Eén van de weinige brouwerijen in Nederland die niet afhankelijk zijn van een groot concern. Reeds de vijfde generatie van de familie Meens staat aan het hoofd. In 2020 kregen ze de prijs voor beste pils ter wereld. Rondleidingen zijn mogelijk. Wel noodzakelijk om te reserveren op de website alfabier.nl
Gisteren de tour van Piet door de brouwerij mogen volgen. Heerlijke Limburgse sarcasme in het verhaal maar zeker ook mooie bieren. Piet heeft zelfs een niet bier drinker bier laten drinken! Met een tree 9,2 onder de arm de brouwerij verlaten. En volop geproefd. De volgende dag inderdaad geen hoofdpijn! Aanrader
Echt een geweldige tour gehad, voor de prijs die je betaald krijg je zoveel voor terug. Super informatief en gastvrij, je merkt dat het een familie bedrijf is. De tour is voorbij voordat je het door hebt, en heerlijke biertjes geproefd.
Leuke rondleiding waarbij naast het brouwproces ook over het ontstaan van deze familie brouwerij verteld. Lekker interactief en erg gezellig georganiseerd. Lekkere biertjes tijdens en na de rondleiding. Zeker een aanrader.
Super leuke ervaring! Er wordt veel nadruk gelegd op de ontwikkeling van het merk en de waarden die daar bij horen. Daarna zijn we de weg van het bier afgegaan, van water tot eindproduct. Achteraf was er ruim tijd voor een proeverij in het Proeflokaal. Wat extra leuk was, omdat er daadwerkelijk gebrouwen werd vandaag, één van de brouwers met een flinke pitcher vers getapt ongezuiverd bier aan kwam. Tot slot was er ook nog de mogelijkheid om bieren te kopen tegen zeer scherpe prijzen. Kortom een hele leuke, lekkere en leerzame ervaring! Mocht je nou denken, ik ben al een keer bij een brouwerij geweest dus ik geloof het wel. Geef het echt een kans. Vorig jaar nog bij Hertog Jan in Arcen geweest, maar dit is weer heel anders.
Fijne rondleiding gehad door Rob. En een warm onthaal door Harrie in de pub Lekker kunnen proeven Aanrader voor de bier liefhebber .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid