facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord

Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord

Info

Bieren - Spijzen - Zalen - Evenementen



"In een ongedwongen sfeer geniet je in ons sfeervolle Bier- en Spijzenlokaal van een ruime keuze aan speciaalbieren en gerechten van onze borrel kaart.We beschikken over een ruim terras met speeltuin voor de kids en een uniek uitzicht over de Ijzeren Man. Daarnaast hebben we de beschikbaarheid over twee zalen met eigen terras voor uiteenlopende evenementen en partijen, met een ruime eigen parkeerplaats. Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord bevind zich in recreatie gebied de Ijzeren Man. Vanaf hier starten diverse wandel- en fietsroutes die je leiden door de in 2014 uitgeroepen groenste regio van de wereld."
Adres: Voorhoeveweg 2, 6006SV Weert
Telefoonnummer: 06 84 45 65 56
Stad: Weert
Route: Voorhoeveweg 2
Postcode: 6006SV


Recensies
Een heel gezellige locatie om te vertoeven. Helemaal met zonnig weer. Bekijk de afbeeldingen zou ik zeggen. Er zitten mensen jong en oud. Waar je ook als ze hier voor open staan een praatje mee kunt maken. Het is er gezellig druk en het personeel is vriendelijk en kundig, kijken goed rond en vragen op tijd of je nog wat wil drinken. Blijven dit doen bij drukte. Gewoon gezellig zitten en dat hebben we af en toe wel nodig.
Een prachtige locatie, gastvrij en een fijne sfeer. Personeel is vriendelijk echt een aanrader om naar toe te gaan. Ook voor feesten en partijen.Eten: 5/5
Kleine zaal bezocht voor een feestje, vriendelijke en vlotte bediening. Lekkere kleine kroketjes met verschillende samenstellingen. Allerlei lekkere kleine hapjes kwamen rond, alleen vond ik de vullingen van de mini wraps iets minder geslaagd qua smaken.
Matige bediening, veel mensen weggestuurd, want er was geen plaats. Terwijl er meer dan genoeg ruimte is om meer tafels bij te zetten. Er zit veel potentie in deze zaak, maar dan moeten er wel wat dingen anders gebeuren.
Heel erg lekker lunch gehad. Ruim assortiment met speciaalbieren en lekkere koffies!Eten: 5/5
Volksloop Weert start en rust plek
Hier ben ik jaren geleden, nog geweest! Waren iets aan het zoeken, om te drinken. Goede parkeerruimte, net personeel, en de prijzen, waren voor deze tijden, echt nog wel redelijk. Was redelijk druk. Zeker aan te bevelen. 'm. Baaij
Aangename sfeer, mooi terras met uitzicht over Ijzeren Man
Zeer vriendelijk personeel en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en scootmobielen . Lekker wat gedronken, en honden zijn toestaan.
In 2019 grondig gerenoveerd en nu een van de mooiste locaties in Weert en omstreken. Eten, drinken en feesten op het terras, in het proeflokaal of in een van de zalen. Terras aan het water en ook aan een speeltuin voor de kinderen is gedacht. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid