facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bier en Braad Festival

Bier en Braad Festival

Info

De vierde editie van het tofste vaderdagfestival! Op vaderdag 16 juni 2019 kom je natuurlijk naar het Bier en Braadfestival bij Kompaan. De kade staat vol met Haagse foodtrucks, veeeel biersoorten van Kompaan, een Stoere-Mannen-Markt en toffe live muziek.

Geschiedenis

Op zondag 18 juni vindt bij Brouwerij Kompaan de tweede editie van het Haagse Bier & Braadfestival plaats

De Binckhorst verandert op deze Vaderdag in een terrein vol mannen producten, lokaal gebrouwen bier, muziek en een typische mannenmarkt.

Na een succesvolle eerste editie, krijgt het festival een vervolg met nog meer testosteron in de programmering. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de net nieuwe bierbrouwerij van Kompaan, Steak Sessions van Job Vrijenhoek bijwonen of een mes smeden bij de smid. Uiteraard kunnen lokaal gebrouwen bier, gebraden worst en kip, en stoere live bandjes uit Den Haag niet ontbreken. Alle deelnemende ondernemers komen uit Den Haag en omgeving.

Kom ook!

Adres: Saturnusstraat 55, Den Haag
Telefoonnummer: 0625261713
Stad: The Hague
Route: Saturnusstraat 55


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haagse Markt Haagse Markt 3 km 50km gereden om binnen 20 minuten weer te vertrekken. Het is de Beverwijkse bazaar 2...
AHA-shop vof AHA-shop vof 3 km Bij ons kun je terecht voor elke pan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid