facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bie Lies en Do

Info

Damesmode en accessoires voor de modebewuste vrouw

Geschiedenis

Leuk dat je een kijkje neemt op onze fb-pagina Bie Lies en Do

Wij zijn twee zussen die in het hartje van het centrum in Oud Geleen van hun passie voor mode en evenementen hun werk gemaakt hebben.

"Bie Lies" is een knusse dameskledingzaak waar gezelligheid bovenaan het lijstje staat. Tijd, aandacht en een goed advies voor de klant vinden wij belangrijk.

Aangezien wij rekening houden met een diversiteit in maten kunt u bij ons al terecht vanaf XS t/m XXL. Wij kopen zelf onze collecties in, vandaar dat wij regelmatig nieuwe spullen binnen krijgen. De merken die wij verkopen varieren van laag tot midden segment. Bekende merken die wij o.a. aanbieden: Helena Hart, Limited, Copenhagen de Luxe, Esqualo, Marylynn, G-maxx, Zoso en Angels.

Regelmatig organiseren wij modeshows, fashionparty's en ladysnights. Deze ladysnights doen we meestal in combinatie met een thema, zoals: de kleurenannalyse. Meer informatie hierover kan via een PB'tje.

Kortom; kom gezellig vrijblijvend een kijkje nemen.

"Bie Do" is een expert in organiseren, ontwikkelen, aanvoelen, actie nemen. In ontwikkeling is een platform gericht op evenementen, co-creatie coaching, netwerken en ondersteunen en ontwikkelen van nieuwe tijds ideeën. Dit wordt gevoed vanuit Bie Do ofwel Doran haar pure passie.

Ben jij op zoek naar iemand die organiseert, plant, voelt, coacht en vernieuwende ideeën helpt verder te ontwikkelen? Neem dan contact op met Bie Do [email protected]



"Sfeervolle kledingzaak, gelegen in het hartje van het gezellige Oud-Geleen. Aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven en daar staan wij voor."
Adres: Pieterstraat 12, 6166 AR Geleen
Telefoonnummer: 0464750805
Stad: Geleen
Route: Pieterstraat 12
Postcode: 6166 AR



op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkel Oud Geleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MPC XL Maatkleding MPC XL Maatkleding 937 meter Je wordt hier altijd super goed geholpen.
Damesmode Welten-Bronkhorst Damesmode Welten-Bronkhorst 1 km Fantastische service, niks is meneer en mevrouw te veel. Ze pakken alles voor je en j...
SMAAK SMAAK 1 km Topzaak. Super vriendelijk, mooie kleding, lekkere prijzen. Kortom vrouwtje super hap...
Bie W&. Bie W&. 1 km Bie W&. kunt u terecht voor de laatste nieuwe trends op het gebied van Fashion & Life...
Pé Bodywear Lingerie & Mammacare Pé Bodywear Lingerie & Mammacare 1 km Deskundige verkoopster. In alle rust, een goede keuze kunnen maken. Bedankt!
KrizzKrass KrizzKrass 2 km KrizzKrass is een tweedehands kledingwinkel gevestigd in Geleen.
Victorija's Dream Victorija's Dream 4 km Fine gezellige en grote winkel heel veel keus.
Recensies
Heb lekker ouderwets geshopt en ook nog geslaagd met de prachtige kleren, ik ben er heel blij mee!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid