facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bie Heintje

Bie Heintje

Info

Vakantie vieren in Ootmarsum, Twente? Www.dewitteberg.nl Kamperen, lodges en bungalows.

Geschiedenis

Op camping en recreatiecentrum De Witte Berg gebeurt het! Op ons veelzijdige familiebedrijf zijn tal van mogelijkheden die uw vakantie of vrije dag tot een echte beleving van rust en plezier maken. Zomaar een borrel of een hapje in ons café-restaurant of een prachtige campingplaats in de mooie omgeving van Ootmarsum-Dinkelland, het kan bij De Witte Berg! Tevens verhuren wij bungalows en een luxe Hoeve voor groepen tot 20 personen. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt! Bij 'De Witte Berg' bent u even helemaal weg uit uw alledaagse ritme. De Witte Berg staat synoniem voor plezier en ontspanning; kortom vakantiesfeer bij uitstek!


De Witte Berg ligt op 2 km afstand van het pittoreske Ootmarsum. Op een steenworp afstand vindt u natuurgebied het Springendal voor volop wandel- en fietsplezier dat zich tot in Duitsland uitstrekt.

Producten

Kampeerplaatsen
Bungalows
Groepsacommodatie de Heerdink Hoeve 20p
Café/Restaurant met zonnig terras en grote speeltuin



"Onbezorgd genieten!Bie Heintje is een sfeervol restaurant in Ootmarsum aan de rand van het Springendal. We hebben alles waar je van houdt! Van heerlijke koffie, tot aan de cocktail en alles daar tussen in! Wat je wens ook is, we maken het graag naar je zin. Kinderen zijn van harte welkom: zij vermaken zich in onze speeltuin binnen of buiten.Iets te vieren? Nodig dan je familie, vrienden of collega’s uit. Naast een gemoedelijke sfeer en heerlijke gerechten biedt Bie Heintje leuke, gezellige en stoere activiteiten om jouw feest helemaal af te maken."
Adres: Wittebergweg 9, 7637PM Oud-Ootmarsum, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0541291605
ln.grebettiwed@ofni
Stad: Oud-Ootmarsum
Route: Wittebergweg 9
Postcode: 7637PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bie Heintje Bie Heintje 14 meter
Recensies
Wat een leuk restaurant is dit zeg. Heerlijk en betaalbaar eten en drinken én veel vermaak funbowling is een dikke aanrader voor de kids. Tot de volgende keer!Eten: 5/5
Mooi vernieuwd. Wij hebben de fun bowling gedaan. Super leuk! Personeel erg vriendelijk. Klein binnen speeltuintje erbij voor de kinderen. Eten was heerlijk!
Heerlijk gegeten en alles mooi verbouwd, echt een aanrader
Fantastische tapas avond op woensdag. Brood bezorging 's ochtends perfect. Afhaal frites enz. echter niet lekker.
Lekker eten, goede en vlotte bediening, dat zie je niet overal meer helaas! Een aanrader zeker met kinderen.
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Het eten was erg lekker en je krijgt waar voor je geld.
De proeverij gedaan bie Heintje. Een aanrader! Super voor elkaar en erg lekker. Vriendelijk personeel. Heeeeeeeeeeeerlijk!!!!!
Goede bediening en service. Lekker gegeten. Alles dkke prima!
Heerlijk gegeten, prima, was gezellig goede bediening!
Kleine kaart, maar prima keuze . Prijs-kwaliteit is echt top. Binnen en buitenspeeltuin voor Kids, ideaal... Meisje in de bediening was een horecatalent. 1 verbeterpunt: voor kinderen zou er naast poffertjes, pannekoek, friet wellicht iets gezonds naast mogen...spaghetti bijvoorbeeld..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid