facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheken Zuidoost Friesland Bzof

Bibliotheken Zuidoost Friesland Bzof

Info

Welkom op de Facebook-pagina van Bibliotheken Zuidoost Friesland.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook-pagina van Bibliotheken Zuidoost Friesland.



"De bibliotheek is – offline en online - een laagdrempelige plek waar je je welkom en veilig voelt. Een aantrekkelijke plek die je inspireert om kennis en vaardigheden op te doen of te vergroten. Om actief mee te doen met de maatschappij en je talenten te ontplooien.Ook is de bibliotheek de plek van ontspanning, van rust, van ontmoeten, van het uitwisselen van kennis, gedachten en ideeën. Iedereen is welkom."
Adres: Griffioenpark 10, 8471 KP Wolvega
Telefoonnummer: 0561-612623
Stad: Wolvega
Route: Griffioenpark 10
Postcode: 8471 KP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Gorredijk openingstijden, Bibliotheek Oosterwolde openingstijden, Bibliotheek Wolvega openingstijden, BZOF vacatures, Bibliotheek Friesland vacatures, Bibliotheek Zuidoost, Abonnement Bibliotheek Wolvega, Openingstijden Bibliotheek Noordwolde
Recensies
Makkelijk toegankelijk en voldoende gratis parkeren, vriendelijk personeel aan de balie, tevens is hier de Kijkzaal gevestigd waar je gratis kunst en cultuur van regionale kunstenaars kunt bewonderen .
Fijne bibliotheek. Boeken zijn meestal goed gesorteerd. Als er een boek niet is, kan je het reserveren. Dit moet vrij vaak omdat de bibliotheek niet erg groot is. Een minpunt zijn wel de computers, ze zijn erg traag en de site van de bibliotheek waarop je kunt bekijken of boeken aanwezig zijn, is niet vaak up-to-date.
Deze dag prima geholpenwifi opnieuw instellen en problemen met het uitprinten van een bestand door de twee dames.
Naast boeken lenen kan je hier ook gezellig op donderdag morgen creatief bezig zijn met anderen.
Het was vindingrijk en gezellig
Prima dorpsbieb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid