facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Adres: Fie Carelsenplein 2, 2036 AM Haarlem
Telefoonnummer: +31235336070
Stad: Haarlem
Route: Fie Carelsenplein 2
Postcode: 2036 AM


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 13:30 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: klantenservice bibliotheek zuid-kennemerland, Bibliotheek Heemstede, Bibliotheek Haarlem corona, Bibliotheek Haarlem inloggen, Bibliotheek Haarlem verlengen, Bibliotheek Zandvoort, Bibliotheek Heemstede openingstijden, Online Bibliotheek
Recensies
Een bieb hoort niet aan censuur te doen. Ga maar heel snel Failliet!
Bibliotheek is prima. Jammer dat het plein een grote vieze bende is. Mensen hebben zeker nog nooit van prullenbakkken gehoord.
Kanker bib alles word onduidelijk gezged. Heb je eindelijk een boek gereserveerd. Kom je hem vervolgens ophalen zeggen ze binnen dat er nog 10 mensen voor je staat in de wachtrij voor die boek. Alles is zo onduidelijk en slecht. Nooit komen hiernaartoe!!!
allerbelabberdst op zondag dicht en op zaterdag tot 14.00. Wat heeft dat nou met corona te maken? Is het virus alleen actief gedurende de huidige te korte openingstijden? Verbazingwekkend. En over de wijziging van de openingstijden ook geen mail sturen naar klanten die regelmatig bij de bieb komen.
Belabberde dienstverlening in Coronatijd. Zondag dicht. Zaterdagmiddag om 14:00 al dicht. De Bibliotheek op het Station éénmaal in de week drie uurtjes open. Hoe kan je het bedenken
Ondanks de Corona kan je op je gemak rondsnuffelen om een boek uit te zoeken.
In de post-Covid19 periode voldoet de bibliotheek volledig aan de regels. Complimenten: zeer duidelijke instructies direct bij binnenkomst door vriendelijk personeel. Genoeg materiaal aanwezig ter veiligheid van iedereen. Top!
Een verstopte koffiebar met heerlijke betaalbare latte. Super vriendelijke bediening. Rustige sfeer. Veel leesvoer aan de wand. Simpele en betaalbare lekkere tosti’s . Geen uitgebreide kaart, maar wil je dat ook hier? Want in sommige koffiebars sla je de kaart open en zie je door de bomen het bos niet meer.
Goede bibliotheek en ook met een groot assortiment. De kelder is heel tof met een groot archief.
Niet overzichtelijk
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Haarlem bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Fie Carelsenplein 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Zuid-Kennemerland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Zuid-Kennemerland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid