facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Winschoten

Bibliotheek Winschoten

Info

Bibliotheken Oldambt heeft vestigingen in Finsterwolde, Midwolda/Oostwold en Winschoten en afhaalpunten in Bad Nieuweschans, Nieuwolda en Scheemda.



"Welkom bij Bibliotheek Winschoten, deel van het Cultuurhuis De Klinker."
Adres: Mr. D.U. Stikkerlaan 251, 9675 DG Winschoten
Telefoonnummer: 0597 700270
Stad: Winschoten
Route: Mr. D.U. Stikkerlaan 251
Postcode: 9675 DG



op zoek naar gerelateerd: Mijneigenbibliotheek Winschoten, Bibliotheek catalogus Groningen, Bibliotheek provincie Groningen, Mijn Bibliotheek Delfzijl, Bibliotheek Ter Apel reserveren, Bibliotheek Groningen abonnement, Bibliotheek Groningen app, Bibliotheek Zuidhorn ebooks
Recensies
De bibliotheek in Winschoten is een grote goedige bron van inspiratie. Met een warm gevoel van onbevangenheid word je daar nog ontvangen door zeer deskundige hardwerkende vriendelijke medewerkers. Hulde voor zo een fantastische ervaring. Dank aan de gemeente Oldambt voor het beschikbaar stellen van zo een fantastische ruimte. Dank ook aan het Juridisch loket, de Sociale dienst, het Digitale team van de bibliotheek, en tot slot natuurlijk Het Taalhuis, waar Nederlanders en nieuwe mede~Nederlanders taalkundig met grote passie ondersteund worden door een team van enthousiaste vrijwilligers!!! Al deze mogelijkheden geven een beeld van hoe je de mensheid op het gebied van sociale karakters op een hoger niveau 'mag' stellen. Geachte leden van jullie hierboven beschreven status, blijf mooi in jullie harten, dat is goed voor julliezelf en goedig voor deze nieuwe wereld. 02082021 gs
Ruim en mooi ingerichte bibliotheek. Waar wij voornamelijk in geïnteresseerd zijn, is de mogelijkheid om tijdschriften en DVD’s te lenen. Deze laatste kunnen zelfs via internet worden gereserveerd. Ook de mogelijkheid om Press-reader te gebruiken is heel welkom.
Zeer mooi ingericht en vormgegeven Bibliotheek met veel extra's zoals gratis Internet en gebruik van PC's. Rustige zit/leeshoeken en alle landelijke Dagbladen gratis te lezen. Mogelijkheden tot printen en kopiëren.
Mensen met schreeuwende rennende kinderen in de bibliotheek, niemand die er wat aan doet. Het voelt eerder alsof ik op het marktplein probeer te studeren, heel raar.
klantenservice is top! Alijd vriendelijke mensen en nu met de lockdown echt een prima systeem met reserveren en ophalen.
Is altijd een leuke bibliotheek. Kinderen zullen geen nee zegen elke keer zegt ik "Zullen wij naar bibliotheek?"
Hele fijne bibliotheek, mooi aanbod en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid