facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Venray

"De bibliotheek is open voor iedereen, lid of geen lid."
Adres: 5801 CC Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31478581970
Stad: Venray
Postcode: 5801 CC



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek inloggen, Bibliotheek van nu, Lidmaatschap Bibliotheek Venray, Bibliotheek Horst Gasthoês, Collectie Bibliotheek, Bibliotheek Maastricht, Mijn Menu Bibliotheek, Openingstijden bieb Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BiblioNu BiblioNu 34 meter Het is een fantastische bibliotheek met veel aanbod en fijne werkplekken. Grote nadee...
Recensies
Het is een fantastische bibliotheek met veel aanbod en fijne werkplekken. Grote nadeel is, dat men niet pareert richting kinderen die zitten te schreeuwen en te krijsen. Hier mogen kinderen alsook ouders op aangesproken worden! De bibliotheek dient een rustige werk/lees/studeer plek te zijn!
Helaas 's morgens geen bibliothecaresse. De vrijwilligers helpen uitstekend. Alleen bij nieuw pasje aanvragen mogen zij dat niet.
Het heel moei voor studuuer
Vriendelijk geholpen met mijn dochter te registeren voor een bibliotheekpas. Na het toch wat langdradige en moeizame registratieproces en lange wachten voordat we aan de beurt waren, werkt alles daarna nagenoeg volledig geautomatiseerd, dat is erg fijn. Het aanbod is redelijk, maar het is geen reuze bibliotheek. Toch erg fijn dat dit nog bestaat en een goede poging doet om een connectie te maken met de nieuwe jeugd om fysieke boeken nog bestaansrecht te laten houden.
Héérlijk plekje om samen mijn mijn oppaskindjes op mijn gemak boekjes te kiezen
Goed bereikbaar . Voldoende keuze in boeken.
Ik ben mijn werk tablet daar vergeten en daar kom ik nu pas achter ik hoop dat het personeel het heeft gevonden
Overzichtelijk, vriendelijk én gastvrij.
Ruime, overzichtelijke bieb. Vele verrassingen in de vele boekenrekken.
Blijft mooie bieb, met fijne mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid