facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Oostland

Bibliotheek Oostland
Adres: Julianalaan 47, 2641 HB Pijnacker
Telefoonnummer: +31153694430
Stad: Pijnacker
Route: Julianalaan 47
Postcode: 2641 HB


Recensies
Dit es meer dan een bibliotheek, dit is een gezellig en vriendelijke zonnige plek om elkaar te ontmoeten, omgeven van boeken, speelgoed en vriendelijke gezichten. Iederen mag naar binnen, leden mogen uitlenen, niet-leden mogen hier lezen. Heel mooie leez- en speelhoek voor kinderen, zelfs aan de kleinsten is gedacht met een box en speelgoed. Vaak zijn er locale tentoonstellingen met foto's uit het verleden van Pijnacker en omgeving. Ik vind dit een heel waardevolle plek voor Pijnacker. Bij verkiezingen is deze locatie vaak stembureau.
Totaal onoverzichtelijk. En erg onvriendelijk. Schoolvoorbeeld van waarom er steeds bibliotheken verdwijnen...
Een leuke en knusse bibliotheek met veel keuze! Ook heerlijk hoeveel ramen en dus veel licht er is.
Om te studeren is deze bibliotheek weinig geschikt. Het gebouw is eigenlijk meer een buurthuis voor lokale ouderen en statushouders en een speelplaats voor kinderen. Leuk voor die doelgroepen, maar voor studenten en scholieren is deze plek af te raden. Overal wordt hardop gepraat, waarbij het geluidniveau van de conversatie niet wordt aangepast aan de mogelijkheid dat mensen in rust proberen te leren of lezen. Ik heb al regelmatig meegemaakt dat kinderen schreeuwend spelen en rondrennen of zelfs fietsen of steppen. Hiertegen wordt noch door ouders noch door het personeel consequent opgetreden. Het personeel is overigens verder erg vriendelijk en behulpzaam.
Kleine locatie bibliotheek waar veel meer gehuisvest wordt dan alleen een bibliotheek. Naast uiteraard boeken, kun je er ook terecht om speelgoed en kunst te huren. Al zijn dat wel aparte diensten. Ook is er een ruimte ingericht als buurthuis.
Deze bibliotheek heeft één stiltecabine om in te werken/leren en een Speelotheek waar je apart voor moet betalen. Er is een ruim assortiment kinderboeken en ook een veilig speelgebiedje voor babies
Super leuk geholpen voor onze dochter de eigen pasje!
De bibliotheek is nu ook uitgebreid met een speelotheek! Een zeer welkome uitbreiding!
Sinds de verbouwing een geweldige plek. Koffietafel, vergaderunit, kunstuitleen en geweldige staff.
Mooi plaatsje om te studeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid