facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Noordwest Veluwe

Bibliotheek Noordwest Veluwe

Info

Boeken, e-books, luisterboeken, muziek en dvd's. Ook aandacht voor mediawijsheid, tablets en e-readers. Kom eens langs in onze vestigingen!

Geschiedenis

Boeken, e-books, luisterboeken, muziek en dvd's. Ook aandacht voor mediawijsheid, tablets en e-readers. Kom eens langs in onze vestigingen!

Adres: Havendam 56, 3841 AA Harderwijk
Telefoonnummer: 085-2733575
Stad: Harderwijk
Route: Havendam 56
Postcode: 3841 AA



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Noordwest Veluwe openingstijden, Bibliotheek Nunspeet openingstijden, Bibliotheek Ermelo openingstijden, Bibliotheek Noordwest Veluwe vacatures, Bibliotheek noordwest veluwe ebooks, Bibliotheek Harderwijk openingstijden, Noord-Veluwe Bibliotheek, Bibliotheek Putten openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PV TRION PV TRION 1 km Personeelvereniging TRION voor werknemers van Ziekenhuis St Jansdal - Tijdig Relaxen ...
Recensies
Alles is hier goed behalve internet.
Leuke en goed gesorteerde bibliotheek. Dagelijks geopend van 08:00 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur geopend. Donderdagavond tot 20:00 uur geopend. Gratis WIFI.
Fijne bibliotheek met een brede collectie aan boeken.
Hele mooie bieb. Erg verzorgd en je kan zonder kosten een heerlijk kopje koffie nemen. Zit in het gemeentehuis.
Hele mooie bibliotheek in het gemeentehuis. Enige minpunt is dat de collectie Engelse boeken erg minimaal is. Zowel voor volwassen maar voornamelijk voor jeugd. Hierbij is er slechts keuze aan een handjevol boeken. Bibliotheek zelf is erg mooi met vriendelijke medewerkers.
Erg mooi en gratis koffie
Ik kom hier graag. Ruime openingstijden, medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam, mooie locatie. Enige nadeel is dat er geen gratis parkeermogelijkheden zijn voor bezoekers.
Voor kinderen een fijne plek om rustig boekjes te zoeken. Uitstekende service en ze zijn niet bang voor digitale vernieuwing.
Perfecte bieb. Goede en aardige medewerkers, veel boeken en rustige werkplekken. Bijna geen overlast, en anders snel opgelost. Ook fijn dat alles netjes en schoon is. Kortom 5 sterren
Leuk mooie boeken erbij ziet er mooi uit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid