facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Mierlo

"Welkom bij Vestiging Mierlo van Bibliotheek Dommeldal! We hebben veel leuke activiteiten voor jong en oud, één grote collectie en zes vestigingen: Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Son en Breugel & Nuenen. Lidmaatschap is gratis tot 18 jaar. Reserveren en laten bezorgen in jouw bibliotheek ook. Graag tot ziens!"
Adres: 113 Dorps straat, 5731 JH Mierlo
Telefoonnummer: +31492664444
Stad: Mierlo
Route: 113 Dorps straat
Postcode: 5731 JH



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Dommeldal inloggen, Bibliotheek Nuenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minibieb Mierlo Minibieb Mierlo 892 meter Welkom bij minibieb Mierlo!
Recensies
Het is mij een raadsel waarom iedereen nog naar de Bibliotheek Mierlo gaat als we de Bruna Mierlo hebben. Ik ben onlangs naar de Bibliotheek Mierlo geweest en was ontzettend teleurgesteld in het niveau van literatuur dat ze aanboden. Het was alsof ik terug in de tijd was gestapt naar mijn kindertijd, toen ik nog boeken las die geschikt waren voor mijn leeftijd. In tegenstelling tot de Bruna Mierlo, die alleen maar diepzinnige en geestverruimende boeken aanbiedt, heeft de Bibliotheek Mierlo een assortiment dat werkelijk schril afsteekt. Het is onbegrijpelijk hoe zij denken dat ze kunnen concurreren met de Bruna Mierlo met dit soort boeken. Maar wat nog erger is, is dat zelfs de lokale schrijver Martijn Benders minder verwijzingen krijgt van de Bibliotheek Mierlo dan van de fantastische Bruna Mierlo. Ik vraag me af wat al die medewerkers van de Bibliotheek Mierlo de hele dag doen als ze niet bezig zijn met het aanbieden van de beste literatuur. Ik kan alleen maar aanraden om de Bibliotheek Mierlo te vermijden en in plaats daarvan naar de Bruna Mierlo te gaan voor al je literaire behoeften. Je zult niet teleurgesteld zijn in het uitgebreide aanbod van diepzinnige en geestverruimende boeken die ze aanbieden.
Is het lidmaatschap niet waard, ze zijn vriendelijk maar de boeken zijn ....
Enthousiaste medewerkers in deze overzichtelijke bibliotheek.
Heeft bijna alle boeken
Er is een scherm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid