facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Kronenburg

"De bibliotheek biedt je eindeloos veel lees-, kijk- en luisterplezier. Boeken, muziek, films, luisterboeken, tijdschriften, e-books en bladmuziek. Maar ook materialen voor studie en verdieping."
Adres: Kronenburggalerij 7, 6831 ET Arnhem
Telefoonnummer: 026 - 3232175
Stad: Arnhem
Route: Kronenburggalerij 7
Postcode: 6831 ET



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Arnhem openingstijden, Wat is Rozet Arnhem, Rozet Arnhem bibliotheek openingstijden, Rozet bibliotheek contact, Bibliotheek Arnhem verlengen, Bibliotheek Arnhem reserveren, Rozet Arnhem, Bibliotheek Arnhem Catalogus
Recensies
Super leuke bieb met een heel mooie collectie en fantastische medewerkers!
Ik probeerde hier te studeren maar het is vooral een hele luidruchtige ontmoetingsplek zonder stille plekken of stopcontacten. Fijne locatie voor mensen die een kletsplek zoeken maar jammer voor degenen die om wat voor reden dan ook thuis geen rust of ruimte hebben om te studeren.
Je kunt hier heerlijk rustig lezen en relaxen met een kopje koffie
Mooie bibliotheek met een goed assortiment. Jammer alleen is dat er niet echt gezellige leeshoeken zijn. De medewerkers zijn wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Bibliotheek met veel activiteiten voor jong en oud
Mooie overzichtelijk bibliotheek en vriendelijke mensen om je te helpen. Ze doen hun best om mee te denken.
Goede service. Alles netjes geordend. Aardige medewerkers. Wel vaak vrij druk.
Bibliotheek Kronenburg heeft best wel veel goede boeken in hun assortiment
Vandaag 20/5 een bezoek gebracht aan de bibliotheek kronenburg wat mij opviel dat er een meisje werkte van Turkse, Afghaanse of Koerdische afkomst nu vond ik haar benadering nogal vreemd soms erg onvriendelijk. Alsof je niet welkom bent in deze bibliotheek misschien kan zij haar wijze van klanten benaderen eens aanpassen zodat ik als bezoeker mij daar prettiger bij voel
Nu ook op maandag vanaf 10.00 uur geopend met zelf Help uren tot 13.00 uur daarna gewone uren. Je kunt er nu dus op maandag voor 13.00 boeken lenen, zelf reserveren en het gebruik maken van computer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Kronenburg.

Arnhem bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Kronenburggalerij 7 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Kronenburg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Kronenburg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Kronenburg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rozet Rozet 3 km Een zeer goed en onder fraaie architectuur gebouwde Multi functionele ontmoetingsplek...
Rozet Bibliotheek Rozet Bibliotheek 3 km Mooi pand en interieur. Bijzondere afdeling " Erfgoed". Jammer dat het pano...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid