facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Kerkrade

Bibliotheek Kerkrade
"Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten."
Adres: Martin Buberplein 15, 6461NC Kerkrade
Telefoonnummer: 045 - 763 05 20
Stad: Kerkrade
Route: Martin Buberplein 15
Postcode: 6461NC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Abonnement Bibliotheek Kerkrade, HuB Kerkrade programma, Openingstijden Bibliotheek Kerkrade, Bibliotheek Simpelveld, Directeur Bibliotheek Kerkrade, Bibliotheek Parkstad, Martin Buberplein Kerkrade, Bibliotheek Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstautomaat HuB.Kerkrade Kunstautomaat HuB.Kerkrade 24 meter Expositie. Van sgl Kerkrade Waar mijn vrouw ook aan mee deed
HuB.Kerkrade HuB.Kerkrade 24 meter Mooi! Erg open. Beetje industrieel, maar toch gezellig.
Recensies
Deze bibliotheek is gewoon top! Wat een prachtige inrichting. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. De keus aan boeken is bovendien geweldig. Voor kinderen is er een eigen afdeling met leuke hoekjes om te ontspannen, lezen en spelen.
Alles wat je nodig hebt uit boeken en fotokopieën van papieren en documenten. Dit is geweldig
Mijn eerste twee keren in deze bibliotheek geweest. Heel prettig geholpen aan de balie op beide keren! Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. Ook die van andere klanten. Het is een gezellige warme sfeer in de bibliotheek. Levendig, dat ben ik niet gewend in mijn oude bieb. Er zijn stiltehokjes waar je kunt werken, een plek met computers, en diverse andere mogelijkheden om rustig aan een tafeltje voor jezelf bezig te zijn. Beide ingangen waren open.
Heel mooie bibliotheek, annex theater.
We kwamen om 17:01 binnen en personeel meteen boos… “JULLIE ZIJN HIER AL VAKER GEWEEST DAN MOET JE TOCH WETEN DAT WE OM 17:00 DICHT ZIJN JE MOET ECHT EVEN NAAR JE OREN LATEN KIJKEN HOOR” zeer slecht personeel ik geef een 1
Bieb is prima, personeel ook. Maar waarom is de ingang nu op het Martin Buberplein? Daar waar veel hangjongeren zijn en het in de avond niet pluis is. Waarom is de ingang aan het Theaterplein niet open?
De locatie is geweldig. En zeer uitgebreid. Nadeel zijn de openingstijden. Wanneer je na werk nog snel denkt door te kunnen rijden omdat je iets wilt printen en dan om 17:30 uur om hulp hierbij vraagt, kan niks. Niemand wilt je helpen en je wordt zo wat afgesnauwd door een personeelslid die vindt dat je dan maar eerder had moeten komen. Terwijl ze pas om 18:00 uur dicht gaan. Tis een vrouw met een donkere korte boblijn. Wat mij opviel is dat de klanten haar de sacherijn noemde....... Erg jammer. En dit gebeurt vaker wanneer deze vrouw er is.
Een hele grote bibliotheek! Het personeel helpt je graag! Je hebt een hele grote keuze uit boeken! De boeken zijn goed aangegeven met stickers! Het is vooral heel schoon! De wc is ook heel schoon! In de bibliotheek zelf heb je ook veel activiteiten om te doen met kinderen! Dat maakt de bibliotheek zo uniek! Het inleveren en uitlenen van boeken gaat ook heel snel en zonder problemen! Een top bibliotheek!
Top! Altijd weer leuk met de kids, boekje voorlezen - gamecave.
Een bijzonder mooie locatie. Het jammere is alleen dat het leesgedeelte op vrijdag ochtend meer op een praathuis van de oudere heren van Kerkrade lijkt betere omschrijving is het roddelhuis dan dat je er even lekker kunt zitten om ontspannen iets te lezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid