facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Kampen

Bibliotheek Kampen

Info

de Bibliotheek Kampen is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken.
Of het nu gaat om taal, digitale vaardigheid, sociale interactie; de Bibliotheek is er voor iedereen. De Bibliotheek maakt je rijker!

Adres: Oudestraat 216, 8261CA Kampen
Telefoonnummer: 038 - 3312101
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 216
Postcode: 8261CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Fijne bibliotheek in een mooi gebouw. Veel ruimte om rustig te lezen of even met iemand af te spreken. De bibliotheek is verdeeld over meerdere verdiepingen en daardoor wel iets minder overzichtelijk.
Overzichtelijke bibliotheek en ook rolstoel vriendelijk. Toiletten aanwezig. Fijn dat een medewerkster actief hielp zoeken naar een boek die ik n.a.v een recentie zocht.
Fijne en ruime bibliotheek met veel aanbod
Heel mooie bieb, ook ontzettend leuk voor kinderen. Goed toegankelijk. Qua collectie is het even zoeken op welke verdieping en bij welke categorie je moet zijn. Personeel erg vriendelijk!
Zoals elke week gezellig. Samen met mijn neefje een boekje uitgezocht. Je kunt ook mooie boeken voor weinig.
Sorry maar ik moet dit toch echt kwijt. Dan kijk je op de site of ze een boek hebben. Ja, die hebben ze. Vervolgens zit je een uur lang die planken te doorzoeken omdat niks op alfabetische volgorde staat, en alle boeken worden zo op elkaar gegooid. Als dat zou veranderen zou mij dat heel veel tijd schelen.
Nieuwe bibliotheek in een historisch pand. Ik ga hier graag met mijn zoontje van 2 jaar heen om boekjes uit te zoeken en daarna koffie en koekjes eten in café Paatje zit in hetzelfde pand.
Fijne wc's ideaal
Zelden zo n mooie bieb gezien...wat een assortiment. Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid