facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Gelderland Zuid

Bibliotheek Gelderland Zuid

Info

www.obgz.nl

Geschiedenis

Multimediaal kennis- en cultuurcentrum De Bibliotheek Gelderland Zuid is met meer dan 20 vestigingen in zes gemeenten een van de grootste culturele instellingen in Gelderland. Jaarlijks bezoeken drie miljoen mensen de Bibliotheek Gelderland Zuid.

Adres: Mariënburg 29, 6511 PS Nijmegen
Telefoonnummer: 024 327 49 11
Stad: Nijmegen
Route: Mariënburg 29
Postcode: 6511 PS



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Nijmegen vacatures, Bibliotheek Huissen, Bibliotheek Groesbeek, Bibliotheek Bemmel, Bibliotheek Nijmegen Mariënburg, Bibliotheek Nijmegen openingstijden, Bibliotheek Muntweg, Bibliotheek Zwanenveld
Recensies
Een ideale bibliotheek voor studenten die op zoek zijn naar een rustige plek waar ze kunnen studeren of lezen. Ik zou het beter vinden als de sluitingstijden naar een later tijdstip verschoven worden.
Dit is waarschijnlijk de enigste Bibliotheek in het hele land die geen gratis drinkwater verstrekt. Is het warm en heb je dorst? Bij deze bieb ben je niet welkom, tenzij tegen betaling. Belachelijk. Elke bibliotheek, zelfs de kleinste, verstrekt gratis drinkwater. Absurd dat deze grote bieb dat niet doet.
Meestal weinig of geen plek voor leren!. Geen genoeg ruimte voor alle lezers en aanwezige
Een mooie grote bibliotheek met diverse openbare functies. Gratis computergebruik uiteraard alleen veel te weinig personeel aanwezig. Die zijn helaas allemaal wegbezuinigd de laatste jaren. Gevolg is dat er vaak lang gewacht moet worden om een simpele vraag te stellen. Een enorme aanwinst is het gezellige koffie thee gedeelte wat zich net na de ingang bevindt. De geur van koffie brengt wat huiselijke mee.
Geweldige bibliotheek met vriendelijk en behulpzaam personeel! Niet alleen voor boeken. Ook koffie en thee, muziek en film, zelfs een wisselende expositie in de voorruimte! Een warme ontvangst zowel kwa sfeer als de mensen die er werken. Ik kom er graag.
Vergeleken met andere bibliotheken in Nederland is de bieb in Nijmegen zonder enige twijfel de klantvriendelijkste en meest service gerichte. Kosteloos toegang tot internet, printen is gratis. Behulpzame medewerkers die ook proberen andere wensen in te vullen. Ook veel werkplekken waar met een meegebrachte laptop kan worden gewerkt. Een welgemeend compliment voor de dames van de helpdesk is zeker op zijn plaats.
tijdens interactie met de werknemers voel ik altijd een soort wantrouwen. Niet plesant! Daarnaast is het aanbod van boeken erg gering naar mijn mening.
Erg fijne bibliotheek met een ruime collectie. Ook veel Young Adult aanwezig wat niet bij elke bibliotheek het geval is, word ik erg blij van. Tevens een fijne plek om even lekker met de laptop te zitten en zonder afleiding te schrijven. Daarnaast hebben ze er erg lekkere koffie voor een leuk prijsje. In conclusie kom ik er erg graag :
Gister een abonnement afgesloten. Ik kan niet anders zeggen dan dat het personeel erg vriendelijk en hulpvaardig is. De bieb zelf is groot doch overzichtelijk. Naast boeken en e-books kun je muziek en dvd's lenen.
Fijne bibliotheek en vooral ontzettend vriendelijk personeel! Iedereen is erg behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en een leuke omgang met de kinderen. Een fijne plek om te zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Gelderland Zuid.

Nijmegen bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Mariënburg 29 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Gelderland Zuid adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Gelderland Zuid. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Gelderland Zuid delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid