facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Drachten

Bibliotheek Drachten
"Voor actuele informatie over bijvoorbeeld openingstijden en activiteiten, verwijzen wij u graag naar de website: bibliotheekdrachten"
Adres: Museumplein 1, 9203DD Drachten
Telefoonnummer: 0512512680
Stad: Drachten
Route: Museumplein 1
Postcode: 9203DD



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Drachten openingstijden, Vacature Bibliotheek Drachten, Vrijwilligerswerk bibliotheek Drachten, Bibliotheek Drachten lidmaatschap, Bibliotheek Drachten boeken inleveren, Bibliotheek Mijn Menu, Bibliotheek Gorredijk, Bibliotheek inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biniam Biniam 2 km ወላ ውን ዕሙቕ ዝበለ ኣብ ጌጋ ኣተሓሳስባ ንተሃለዋ ከም ኣባይና ኢና ንሪኣ፡ ጹቡቓ ንሕና ንወርሶ ሕማቓ ከኣ መመሃሪ ...
Recensies
Leuke plek voor de kinderen, heel veel boeken om uit te kiezen, ze kunnen nu al niet wachten tot de volgende keer. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Prima in orde
Repair Café Drachten een uitstekende service voor iedereen die problemen met alle soorten apparaten die nog kunnen gebruiken worden .
prima bibliotheek! alles is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk. overigens is het aantal informatieve boeken voor onderzoeken/schoolprojecten niet heel groot, evenals de sectie met andere literatuur dan nederlandstalig bijv. engels, frans etc.. wel komen reserveringen relatief snel aan, en liggen ze ook klaar wanneer aangegeven! En met de gratis wifi, het aangelegen cafe en de beschikbare computers op de 2e verdieping is dit een goeie plek om te studeren/ergens aan te werken!
Ik begrijp niet waarom een titel uit Rotterdam halen vier euro per titel moet kosten. Dat terwijl Groningen 2 euro per titel vraagt.
Vriendelijk en behulpzaam mensen. Genoeg boeken, en zijn de juiste boeken er niet, dan kun je ze reserveren.
Veel keuze uit vele soorten boeken in allerlei verschillende richtingen. Goede service en groot aanbod aan cursussen. Ruimte voor repaircafe en regelmatig lezingen. Ook gelegenheid voor hulp bij invullen van formulieren.
Ik kom er iedere week en het is steeds een feest,als ik weer geslaagd ben en met 3 of 4 boeken ,naar huis ga!!!
Prima voorziene bibliotheek. Erg vriendelijk personeel. Vaak bijzondere activiteiten. Reserveringen zijn vrijwel altijd erg vlot binnen. Computers beschikbaar tegen een lage vergoeding. Gratis WiFi. Café Doppio annex.
Het is wel een prima bibliotheek maar mogen er wel meer boeken voor 12/13 jaar bij komen.
Vriendelijk en Behulpzaam personeel. Mooi en overzichtelijk gebouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid