facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek De tweede verdieping

Bibliotheek De tweede verdieping

Info

Welkom op de officiële Facebook-pagina van bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein!

Geschiedenis

In bibliotheek De tweede verdieping kan je boeken lenen uit onze uitgebreide en diverse collectie, experimenteren met media en techniek in onze Media Makerspace, rustig lezen, werken of studeren in onze leeszaal, en informatie vinden over Nieuwegein, gezondheid en lokale kunstenaars en schrijvers.

We zijn een lokaal informatiecentrum, een centrum voor lezen en schrijven, een centrum voor kunst en cultuur, en een open huis voor iedereen in Nieuwegein. Kortom: De tweede verdieping is meer dan een bibliotheek.

Adres: Stadsplein 1, 3431 LZ Nieuwegein
Telefoonnummer: 030 - 6045834
Stad: Nieuwegein
Route: Stadsplein 1
Postcode: 3431 LZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De tweede verdieping catalogus, Abonnement bibliotheek nieuwegein, Tweede verdieping agenda, Vacature Bibliotheek Nieuwegein, Printen bibliotheek Nieuwegein, Bibliotheek inloggen, Bibliotheek IJsselstein, Bibliotheek Utrecht
Recensies
Mooie moderne bibliotheek, ruim opgezet en vriendelijk personeel.
Leuk aanbod en ze helpen je waar ze kunnen. Helaas ook een aantal keer de boeken onvindbaar niet goed terug gezet door klanten?
Al jaren vervelende hangjongeren ,die voor overlast zorgen en die andere studerende jongeren treiteren en intimideren! Waarom laten ze dat toe?? Schandalig dit!
De Tweede Verdieping is een verrassing in ruimte, inrichting en alleraardigste ontvangst. Het werk van woord- en beeldendkunstenaar Ton de Gruijter krijgt in deze ruimte een extra dimensie. Vooral het aan art deco denkende werk lijkt verbinding tussen het nu en het verleden te willen leggen. Indrukwekkend! De bijna poëtische weergave van markante punten zoals bij voorbeeld het kappershuisje in Vreeswijk zijn in combinatie met het toegevoegde dichtwerk zeer herkenbaar. Het werk van Liz Ditters was voor mij wat minder toegankelijk. Neemt niet weg dat de contrasten ontdekken stimuleren.
Rustige plek met alle faciliteiten die je kunt wensen met vriedelijke mensen die kunnen helpen en dat alles in een ruim opgezet gebouw moderne architectuur prettige sfeer.
Als je het mij vraagt is dit niet bepaald een goede bibliotheek. Teveel hangjongeren die net zo goed naar de andere gekant gestuurd kunnen worden. Op deze manier valt hier niet rustig te studeren. Als je vraagt of ze er wat aan kunnen doen is het ''Kan je niet ergens anders gaan zitten'' Pardon??? Op maandag altijd een activiteit voor ouderen. Ook dit kan aan de andere kant gedaan worden. Ze hebben daar een grote ruimte vrij. Op maandag kunnen zij daar wel leuk eten en drinken, maar als jij even wat naar binnen wilt werken`; HO MAAR dat mag niet heel hypocriet dit. Deze bibliotheek heeft een heel hoop verbeter punten
Ik vind deze bibliotheek geweldig alleen maar hangjongeren en soms komen er echt een paar goeie wijven echt een tijgers applausje voor alle mensen die in de bieb werken en vooral een SO naar Glenn aka Sniper zoals wij hem kennen en voor alle tijgers die dit lezen kom lekker naar de bieb is de beste plek om te hangen en te leren en kom met meer mooiere wijven Ewa wens jullie nog een fijne dag groetjes Daan. En nog 1 ding focking SO naar heel de buurt!
Altijd geleend met schaduw abonnement via bibliotheek Utrecht. Van de een op andere dag kon dat niet meer volgens een niet al te vrolijke medewerkster. Daarbovenop nog een boete van ruim 31 euro voor zes kinderboekjes. Twee dagen daarvoor 1 waarschuwing gehad via mail toen was de boete er al. Daarvoor werd het altijd keurig verlengd. 31 euro lichter en slechte ervaringen rijker. is ook de enige bieb die niet samenwerkt met andere bibliotheken in de hele provincie Ga weer naar Utrecht
Het idee van een 'bibliotheek' komt niet echt terug hier, gillende kinderen en hangjongeren is een normale zaak. Ik kom hier vaak om te leren, omdat een bibliotheek eigenlijk altijd stil is, helaas is daar hier totaal geen sprake van. Jammer dat er ook niets aan wordt gedaan.
Deze prachtige bibliotheek biedt een plek voor alle inwoners. Fijn om elkaar te ontmoeten, te studeren of gewoon lekker door een boek te bladeren. De programmering is ook heel verrassend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid