facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Breda

Adres: Molenstraat 6 , Breda 4811 GS, NL
Telefoonnummer: 076 200 3200
Stad: Breda
Route: Molenstraat 6
Postcode: 4811 GS



op zoek naar gerelateerd: bibliotheek breda catalogus, bibliotheek breda west, bibliotheek breda breda, bibliotheek breda ebooks, bibliotheek breda allerheiligenweg openingstijden, bibliotheek breda noord breda, bibliotheek breda zuid breda, bibliotheek breda vacatures
Recensies
Die indonesische schat ik en verder niet racistisch bedoeld vrouw aan de balie boven is ZO onvriendelijk. Ze is echt gewoon brutaal. Al een paar keer dingen aan haar gevraagd. O.a over cursussen die ik niet kon vinden in de folder die letterlijk voor haar op tafel lag en het was steeds: het staat er gewoon in, en ‘’kijk maar op de site’’. Waarvoor zit zij er dan? Of als ik bel en iets vraag, zegt ze nog een keer kei onvriendelijk ‘’ja oke en wat is je vraag’’. Ook bij veel andere mensen hoor ik haar onvriendelijk reageren. Ik vraag me echt af waarvoor ze daar zit aangezien ze toch niks wilt doen?
Heel moderne en ruime bibliotheek! Mochten we dit in België hebben, zou ik heel tevreden zijn. Het is er erg aangenaam en stil. Het hele gebouw is vanbinnen ingericht met mooie architectuur. Er is ook de mogelijkheid om er iets te drinken of te eten. Ook is er de makersbase waar er mensen aan het breien zijn of iets aan het maken zijn met een 3D-printer.
de bieb heeft veel boeken voor een openbare bieb. relatief minder informatieve boeken vergeleken met de gemiddelde universiteits bieb en weer meer verhaaltjes. de koffie en taart zijn lekker en maken het leesplezier op het binnenterras compleet
Was dáár bij Dr.Worst, die stáát naast de Bibliotheek, lékker én góed
Nadat wij onze fiets bij de bewaakte stalling om de hoek hadden neergezet, liepen wij naar de bibliotheek. Die is lekker ruim opgezet en vol met echte boeken.
Grote bibliotheek met ontzettend veel boeken. Ook voldoende computers staan zodat je goed kunt zoeken naar bepaalde boeken.
De grootste bibliotheek die ik al ooit gezien heb. Keuze genoeg uit zeer veel boeken! Maar dat is niet alles, want je kan er namelijk ook iets eten of drinken, gebruik maken van de vele computers, gewoon lekker zitten in de comfortabele stoelen en zetels, knutselen in het voorziene hoekje, 3D-printen, pianospelen, … Ongelooflijk!
De Nieuwe Veste is een ontmoetingsplein geworden: koffie en lunch, terras buiten, boeken bij de vleet en . . . Bloeddrukmeting gratis en zonder dokter die altijd weer statinen voorschrijft die op termijn niet eens zo gunstig zijn voor me. Kortom: een prachtig plein met zitjes!
Het is een geweldige bieb, maar omdat ik ervoor kies mijn recensie nu toch aantepassen, is dat ik vandaag voor het eerst in de bieb heb gewerkt met de laptop, en boeken daar ook heb gelezen. GROOTSTE VERBETERPUNT: Probeer de irritante overlastgevende mensen beter te bestrijden, ik zit nu al 2 uur lang met 2 gierende turkse dames, die allemaal met kanker schelden, hun vrienden lopen te bellen op luidspreaker stand, en alleen maar lopen te relaxen daar en lol te trappen. en het personeel van de bieb loopt er elke keer langs en staat erbij toe te kijken. werk aan de winkel! natuurlijk je zit in breda, en ook nog eens hartje centrum en in een grote stad, maar komop dit kan echt niet.
Te weinig tafels en stoelen die ook nog eens rond om de kinderspeelhoek staan. Veel teveel geluid en gepraat. Kunt je niet goed concentreren daardoor. Zelfs niet met oordopjes in. Er worden daar gewoon sollicitatiegesprekken en vergaderingen gehouden. Het stil zijn in een bibliotheek is iets van vroeger denk ik. Heel erg jammer dit.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Breda.

Breda bibliotheken

openingstijden, locatie, vervoer. Molenstraat 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Breda adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Breda. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Breda delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid