facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijk

Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Noordwijk

Info

In Noordwijk vindt je één van de zeven vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek.

Adres: Akkerwinde 1A, 2201 MC Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 3611710
Stad: Noordwijk
Route: Akkerwinde 1A
Postcode: 2201 MC



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Bollenstreek openingstijden, Bibliotheek Noordwijkerhout, Bibliotheek Lisse corona, Bibliotheek Noordwijk openingstijden, Bibliotheek Bollenstreek ebooks, Bibliotheek bollenstreek opzeggen, Bibliotheek Bollenstreek Oegstgeest, Bibliotheek Bollenstreek Lisse
Recensies
Vandaag langs de Bibliotheek Bollenstreek in Noordwijk geweest om me aan te melden voor een abonnement. Wat een fijne mensen werken daar! Nemen de tijd voor je en zijn bereid om je echt te informeren over alles. Met een grapje tussendoor. Echt een hele fijne bibliotheek!
Een mooie, lichte bibliotheek. Van binnen schoon en overzichtelijk. In het midden een gezellige plek om te zitten. Uiteraard is het wel gewoon stil, het blijft een bibliotheek. Aanbod is beperkt, maar wel overzichtelijk door de verschillende kleuren en duidelijke categorieen.
Ze hebben hier veel boeken, de boeken die ze niet hebben kan je reserveren, ze halen ze dan bij een andere bibliotheek uit de Bollenstreek voor je. De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Helaas op dit moment ivm corona alleen afhalen en retour. Naar binnen gaan mag niet.
Mooie, uitgebreide bibliotheek Gewoon prima. Uitgebreide keuze, lekker licht gebouw met een prettige ambiance. Zeer behulpzame medewerkers.
Supervriendelijk: gereserveerd boek werd zelfs thuisgebracht ivm coronasluiting
Goeie boeken, mooie locatie en inrichting en aardig personeel!
Net een ruim opgezette bibliotheek. Personeel erg behulpzaam.
Vriendelijk en zeer behulpzaam.
Vertaald door Google Geweldige bibliotheek, goede collectie boeken, er zijn vaak evenementen, alles is goed georganiseerd en het personeel is geweldig. Het is goed om zo'n bibliotheek in de stad te hebben! Origineel Great library, good collection of books, there are often events, everything is well organized and the staff is great. It's Good to have a library like this in town!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid