facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibi's Hondentrimsalon

Info

Ras-specialist voor de Korthals Griffon

Adres: 5831 Boxmeer
Telefoonnummer: 0612107457
Stad: Boxmeer
Postcode: 5831


Recensies
Geweldig!!! Onze Boris is vakkundig geplukt en verzorgd. Top salon.
Al meer dan 20 jaar breng ik onze boomerhondjes naar Bibi. Eerst Coco en Mickey en nu Roos en Beer. Als dat niet genoeg zegt! Ze is super professioneel en vooral ook heel lief voor de hondjes. Heel vaak krijg ik de vraag waar breng jij je hondjes naar toe? Ze zien er dan ook altijd prachtig getrimd en verzorgd uit als ze bij Bibi zijn geweest.
Fantastisch, echt mooi gedaan. Goed advies ook, niets naar de klant toe praten. Mogelijkheden bespreken en de klant de keus geven. Mijn hondje was ook blij, Bibi kreeg nog een knuffel toen we weggingen. Absoluut geen stress
Wij hebben 2 ruwharige Jack Russels. Ze gaan altijd met veel plezier naar de voordeur van Bibi voor een trimbeurt. Zo fijn om te zien dat mijn honden nooit stress hebben als ik ze weer bij Bibi ophaal. Mijn honden blij, ik bij!! Ze is erg lief, kundig en snel. Ik kan haar zeker aanraden!
Onze Ginger is weer bibi geweest voor een volledige was en knip beurt. Hoe Bibi onze Ginger op zijn gemak stelt is echt super, met haar rust en ervaring weet ze precies hoe ze met onze Ginger om moet gaan. Ginger is een labradoodle en heeft echt een professionele behandeling nodig, Bibi zorgt er elke keer weer voor dat onze Ginger er tot in de perfectie uit ziet. Dit is onze eerste hond en gelukkig heeft Bibi ons goed geholpen met tips hoe we onze Ginger moeten verzorgen. We kunnen iedereen aanraden om naar Bibi te gaan, onze Ginger ziet er echt weer top uit. De 5 sterren zijn meer dan verdient.
Echt een super trim salon wij zijn er blij mee lief voor en prettig voor de dieren ons hondje is echt perfect geknipt.
Geen aanrader.. Mijn eerste ervaring met een trimsalon en meteen een teleurstelling; vooraf mijn wensen aangegeven en foto's laten zien, krijg ik mijn puppy kaal terug! En het bedrag wat ze ervoor vraagt, vind ik belachelijk hoog. De ontvangst en het afscheid ook niet als prettig ervaren. Verder gaf ze geen uitleg/toelichting over de behandeling of tips niks.
Je kan aan alles merken dat Bibi echt van honden houdt. Daarnaast levert ze ook nog eens vakwerk. Ons hondje ziet er na elk bezoek aan Bibi uit om door een ringetje te haken.
Ik geef Bibi graag 5 sterren. Bibi is heel goed met honden. Zelfs een moeilijkere hond kan zij door haar rust en ervaring goed behandelen. Bibi adviseert goed en denkt daarbij altijd in het belang van mijn hond. Al met al zeer tevreden over haar en haar werk!
Mijn hond moest dringend na een trimsalon toe gelukkig had bibi salon op korte termijn tijd. Denkt met je mee. Is rustig en lief voor de honden en neemt hier ook zeker de tijd voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid