facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibelot Poppodium

Bibelot Poppodium

Info

www.bibelot.net

Geschiedenis

Bibelot is hét poppodium van Zuidwest-Nederland. Met een brede programmering voor popconcerten, festivals en dansfeesten. Door de diversiteit van het aanbod is er voor iedereen wel wat te beleven in Bibelot.



"Bibelot is een poppodium, gevestigd in het Energiehuis in Dordrecht. Bibelot heeft twee popzalen Main Stage en Power Stage en Brandstof. Het programma in de popzalen vind je in de agenda. In Brandstof geniet je wekelijks van live muziek tijdens Studio Brandstof en is verder de plek waar je heerlijk kunt wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert, voorstelling of feest in het Energiehuis."
Adres: Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Stad: Dordrecht
Route: Noordendijk 148
Postcode: 3311 RR



op zoek naar gerelateerd: bibelot dordrecht agenda, bibelot agenda 2018, bibelot dordrecht geplande evenementen, bibelot fotos, bibelot geplande evenementen, bibelot dordrecht parkeren, bibelot inloggen, bibelot tickets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Northcote Northcote 45 meter Mainstage is top, goed geluid. Verbeterpunten: kluisjes. Weinig mensen hebben nog con...
Popcentrale Popcentrale 69 meter Een mooi en item podium, met goed aanbod van bands.
Beatcollective Beatcollective 1 km Ultra funky & soulvolle concerten en dansavonden op zeer onregelmatige basis
Fientje & Co geboortekaartjes & trouwkaarten Fientje & Co geboortekaartjes & trouwkaarten 2 km Ontwerp je eigen kaartje: ★ Geboortekaartjes ★ Trouwkaarten ★ Uitnodigingen ★ Kind...
Recensies
Ontzettend leuk poppodium, in een oud industrieel gebouw. Main stage is een leuke zaal, met een toch wel intieme sfeer en goed geluid. Het systeem met de kluisjes is overigens grandioos, omdat het een garderobe overbodig maakt, en de daarmee samenhangende drukte en ergernis wordt je dus bespaard.
Eerdere ervaringen zijn altijd top geweest, leuke acts, gezellige afterparty's. Gisteren avond voor het eerst een echte teleurstelling. 24€ betaald voor een coverband, om 22.30 uur was de show afgelopen. Normaal gesproken is er altijd nog wat muziek en heb je de gelegenheid om nog even je drankje te nuttigen. Soms is er zelfs een afterparty, deze was niet aangekondigd, dus daar rekenden we ook niet op. Maar dat direct het licht aanging, er geen muziek meer was en we door medewerkers werden gevraagd om weg te gaan, hebben we niet eerder meegemaakt. Jammer, Bibelot! Een duur betaald kaartje, voor 2 uurtjes! Wij hopen de volgende keer op een leukere afsluiting, zeker op een zaterdagavond.
Goed bereikbaar, brede keuze uit bands, alleen de prijzen voor een drankje zijn echt aan de hoge kant.
Bezocht voor een concert Magnapop. Leuke zaal. Het lokale Schapekopje bier is ook een aanrader trouwens. Bibelotbis gevestigd in een oude elektriciteitscentrale. Mooi om te zien hoe aan een oud industrieel gebouw een nieuwe bestemming is gegeven.
Fantastisch poppodium met een zeer rijk programma aan hedendaagse artisten en bands.
Goed te bereiken en hele gezellige indeling en goed geluid.
Fijne concertzaal met goed geluid. Concert bijgewoon in de "main stage". Knus genoeg voor intiem concert en ruim genoeg zodat je niet geplet wordt. Snelle bediening aan de bar. Let wel op je krijgt bij toegang een muntje voor een bekertje. Als je je muntje of een bekertje verliest betaal je volgend rondje €0.5 voor een nieuwe beker.
Normaal gesproken hartstikke leuk, maar deze keer 27 euro betaald voor een 1,5 uur niet zo best optreden van een Fleetwood Mac coverband. Zonder after party, we werden er letterlijk om 22:30 uur uitgegooid!
Ik vond het jaren 80-ties 90-ties feest weliswaar gezellig, maar het aantal mensen dat in een uitverkochte zaal stond vond ik persoonlijk te groot. Dat maakte dansen en echt lekker gek doen op de dansvloer lastig. Daarbij kwam dat ik het als BHV-er wel lastig vond dat er weinig informatie werd verstrekt aan de bezoekers op het moment dat het brandalarm afging. De omroepinstallatie sommeerde mensen om zich naar buiten te begeven maar de BHV-ers die er waren coördineerden dat niet door even via het podium door te geven wat er aan de hand was. De bezoekers negeerden massaal het brandalarm. Als er echt iets aan de hand zou zijn geweest hadden we flinke problemen kunnen krijgen op deze manier. Graag zou ik zien dat medewerkers dan even duidelijk aangeven wat er nu de bedoeling is.
Leuke en gezellig zaal. Verschillende sta niveau’s en je kan door meerdere deuren de zaal uit voor het toilet. Parkeergelegenheid is goed door de parkeergarage aan de overkant. Ik vind alleen 2 euro voor een kluisje best veel geld. Deze krijg je niet terug dus je moet dan niet even tussendoor iets willen pakken of wegleggen. Je hebt ook niet de mogelijkheid om je jas in de garderobe te hangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid