facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BibBits

BibBits

Info

BibBits

Geschiedenis

BibBits is de eenvoudige manier om uw startnummer te bevestigen op uw sportkleding. Met BibBits brengt u het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op alle gangbare sportkleding, waarbij u er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen daarnaast voor een prettig draagcomfort. Bovendien wordt uw kleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden.

WAARSCHUWING:
- BibBits zijn geen speelgoed! Zorg er voor dat deze buiten bereik van kinderen blijven.
- Houd BibBits uit de buurt van alle apparaten en voorwerpen die door magneetvelden kunnen worden beschadigd, zoals bankpasjes en creditcards.
- BibBits kunnen door hun magneten de werking van pacemakers e.d. beïnvloeden. Dragers van deze apparaten mogen dan ook geen BibBits gebruiken.
- Indien u een startnummer met timer chip draagt, dient u de BibBits naast de chip te plaatsen.

Adres: Polderweg Oost 14, 2973 AN Molenaarsgraaf
Telefoonnummer: 0184-642288
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Polderweg Oost 14
Postcode: 2973 AN


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid