facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biba Advies & Diensten

Biba Advies & Diensten
Adres: Siennastraat 243, 1339CX Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 - 577 100 72
Stad: Almere-Buiten
Route: Siennastraat 243
Postcode: 1339CX



op zoek naar gerelateerd: Slotenmaker Almere Stad, Slotenwinkel Almere, Sleutelmaker Almere Buiten, Slotenmaker Almere Poort, Slotenmaker Almere Haven, HBC Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Mees Ventilatie De Mees Ventilatie 2 km Een prettig bedrijf voor het onderhoud en verbeteren van je mechanische ventilatie!!
Nu-Air Ventinox bv Nu-Air Ventinox bv 4 km Slechte service, proberen je iets aan te smeren wat niet defect is.
Ruggiero installatie en montage Ruggiero installatie en montage 4 km Vakman met kennis van vloerverwarming en de Almeerse stadsverwarming. Doet zijn werk ...
Recensies
Veel beter kan het niet. Zaterdagmiddag blijft het deurslot hangen. Binnen 30 minuten na de melding en een vriendelijk contact met Biba was het weer opgelost! Verhuurder #Amitrivius en de bewoners zijn zeer tevreden!
Wij hebben prettig contact gehad met dit bedrijf en een eerlijke offerte ontvangen om onze sloten en deurbeslag te vervangen. Wij hebben 3 maanden later in goed overleg een beveiligingssysteem laten monteren door dit bedrijf en ook hier zijn wij vakkundig in bijgestaan.
Super snelle service! Had mezelf buiten gesloten en sleutels zaten aan binnenkant van de deur in het slot dus reserve sleutel werkte ook niet. Deur was binnen enkele seconden weer open zonder schade!
Zoals op de site wordt aangegeven, was de slotenmaker inderdaad binnen 30 aanwezig. Super goede en eerlijke service, zeer klantgericht! Vraagt ook eerlijke prijzen, dus is zeker aan te raden!
Heb vandaag de deur achter mij dicht laten vallen. En Bart heeft het voor een vriendelijke prijs geopend en was heel behulpzaam. Liet verschillende oplossingen zien.
Super service. Gebeld en na het stellen van enkele vragen stapte er iemand in de auto en binnen een halfuur bij ons. Top!
Zéér vriendelijke en snelle service!!! En wil je geld besparen op het openen van deuren als je buitengesloten bent....dan moet je hier zijn!!! Dus bel niet de eerste de beste....maar de beste en goedkoopste!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid