facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bianca Brons Personal Touch Travel

Bianca Brons Personal Touch Travel

Info

Zelfstandig Reisadviseur

Geschiedenis

"Ervaar het gemak van een reisbureau aan huis"

Persoonlijk reisadvies aan huis!

• Snel, flexibel, makkelijk
• Professioneel en eerlijk advies door jarenlange ervaring
• Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR
• Compleet aanbod van reizen, verzekeringen en overige extra's

Je zoekt een vakantie, maak het jezelf gemakkelijk en schakel mij in als persoonlijk reisadviseur!



"Op zoek naar het allerbeste reisadvies? Wist jij dat je een afspraak kunt maken met de meest ervaren reisspecialist bij jou in de buurt? En wist je dat ik gewoon bij jou thuis advies kom geven wanneer het jou uitkomt? Wie wil dit nou niet? Voor al je reiswensen!"
Adres: Koekoeksbloem 7, 9801 LW Zuidhorn
Telefoonnummer: +31594504498
Stad: Zuidhorn
Route: Koekoeksbloem 7
Postcode: 9801 LW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Birdingholland.nl Birdingholland.nl 179 meter Leuke roofvogels/uilen excursie
Birding Holland Birding Holland 180 meter Leuke roofvogels/uilen excursie
VakantieXperts VakantieXperts 1 km Welkom bij het gezelligste reisbureau van Zuidhorn. Wij helpen jou graag bij het vind...
Recensies
Na even zoeken vooral wat onze wensen nou eigenlijk waren vond Bianca DE vakantie voor ons; vanaf Eelde naar Mallorca met ons hele gezin! Wij kijken terug op een fijne vakantie en we kunnen niks bedenken wat een volgende keer nog beter zou kunnen. Bedankt en tot een volgende keer! Viva Sunrise hotel**** krijgt een 10, de omgeving een 10 en de service van jou een 10.
Bianca van Personal Touch travel heeft goed geluisterd naar onze vakantie wensen en daarna een paar opties voor vakanties gegeven welke voor elk van ons de wensen uitkwamen. Na de keuze werd alles in de puntjes geregeld voor ons. Relaxter kan bijna niet. Het is echt goed bevallen. De volgende vakantie gaan wij weer boeken via Personal Touch Travel.
Wederom een heerlijke vakantie gehad dankzij de organisatie hiervan door Bianca Brons. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben ons nergens druk over hoeven te maken. Ik zou Bianca zeker aan iedereen aanbevelen die graag een onbezorgde vakantie wenst!
Goed persoonlijk advies, vriendelijk en behulpzaam. Dikke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid