facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BHZNet.nl

BHZNet.nl

Info

Nieuws over, van en door Biddinghuizen

Geschiedenis

Sinds 1997 is BHZNet.nl een startplaats voor het bezoeken van Biddinghuizer pagina's.
Om hieraan beter vorm te kunnen geven, is in maart 2000 de Vereniging BHZNet.nl opgericht en hiermee werd een NL-domein aangevraagd.
In februari 2001 werd de vernieuwde homepage van BHZNet.nl gelanceerd. Doel hiervan is om de bewoners van Biddinghuizen te voorzien van nieuws over Biddinghuizen, maar ook deel te laten nemen in het mee-invullen van de site.
Een pagina moet volgens ons namelijk snel, actueel en interactief zijn en een toegevoegde waarde hebben.

Op 1 september 2002 is BHZNet.nl geheel vernieuwd. De 'oude' opzet heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe huisstijl, waarin de ervaringen van anderhalf jaar interactief BHZNet.nl zijn meegenomen in het ontwerp.
We hopen u dan ook nog lang te mogen voorzien van Biddinghuizer informatie!



"Sinds 1997 is BHZNet een startplaats voor het bezoeken van Biddinghuizer pagina's. Om hieraan beter vorm te kunnen geven, is in maart 2000 de Vereniging BHZNet opgericht. Sinds 2001 is er op BHZNet dagelijks nieuws uit en over Biddinghuizen te lezen."
Adres:
Stad: Biddinghuizen



op zoek naar gerelateerd: Ongeval Biddinghuizen vandaag, Bhznet voetbalpoule, Laatste nieuws Biddinghuizen, Krant Biddinghuizen, Politie nieuws Biddinghuizen, 112 Biddinghuizen, Dodelijk ongeval Biddinghuizen, Groepsactiviteiten Biddinghuizen
Recensies
Pracht plek om te wonen
Geen woorden voor
Actuele website voor en over Biddinghuizen. Webmasters hebben ook websites voor diverse verenigingen in het dorp vorm gegeven. Top!
Winkels dichtbij , ideaal voor de watersport.
Vertaald door Google Super lokale site Origineel Super locale site
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid