facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BHV-Competent

BHV-Competent

Info

BHV Competent is een adviesbureau voor bedrijfshulpverlening

Geschiedenis

BHV Competent is een netwerkorganisatie. Wij werken samen met een select aantal leveranciers en gekwalificeerde instructeurs uit de praktijk. Alle cursusleiders waarmee BHV Competent werkt, zijn erkende brandweer-, Oranje Kruis- en Nederlandse Reanimatie Raad instructeurs.
BHV Competent neemt de regie in handen waardoor u aan één aanspreekpunt genoeg heeft. Drijvende kracht achter de onderneming is Jock Hoofs.

Adres: nieuweweg 56, 6301 EV Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-53832949
Stad: Valkenburg
Route: nieuweweg 56
Postcode: 6301 EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hartveilig Hartveilig 16 meter Top BHV, reanimatie en AED trainingen. Helder, duidelijk, veel praktijkverhalen en oe...
Filosofiemeester Filosofiemeester 530 meter Filosofiemeester is een organisatie die zich inzet voor een goed gesprek voor mensen ...
Recensies
Verleden week hebben ik BHV gehad van Annemiek Hoofs in Maastricht. Geweldige en duidelijke training.Een vrouw met passie voor haar vak. Een aanrader als je een BHV en of AED training wilt volgen.
Hele prettige cursus "Levensreddend handelen" gehad. Ze heeft passie voor haar vak en weet het dan ook met veel enthousiasme te brengen.
Top BHV, reanimatie en AED trainingen. Helder, duidelijk, veel praktijkverhalen en oefenen.
Heel tevreden over de BHV cursus! Wordt erg boeiend gedaan met veel enthousiasme waardoor je als cursist ook bij de les blijft. Bij de jaarlijkse herhaling ook altijd nieuwe info waardoor je ook echt up to date blijft!
Vandaag een herhalingsdag. Alles opgefrist en toch ook weer bijgeleerd. Top
Super cursus leidster en een hele duidelijke, laagdrempelige cursus. Een aanrader! Bedankt Annemiek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid