facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bhsupport.nl

bhsupport.nl

Info

bhsupport.nl
Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeftes op het gebied van sport bh's. Online test = gratis advies! http://www.sportbhtest.nl/

Geschiedenis

Voor de beste (sport)bh's. Ontvang persoonlijk advies van Anita, sport bh deskundige en oprichter van de webshop bhsupport.nl.

Alle maten sport bh's van AA tot en met cup L met omvang 60 - 130. Alleen de beste modellen van A-merken voor iedere vrouw de beste keuze.

Kies op impact level, soort sport dat je beoefent, bh model en medische bh's voor na een borstoperatie.

Ontvang advies op maat, doe online de SPORT BH-TEST hier http://www.sportbhtest.nl/

Adres:
Telefoonnummer: 036 - 5371702
Stad: Almere-Stad


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BHSupport badpak, Soorten sport bh, BHSupport bikini, SPORTBH nl review, BH support Kassa, Sportbh met beugel, Rosinna bh, Postoperatieve bh hema
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I work from my laptop I work from my laptop 3 km Goed geholpen door de medewerkers, offerte gekregen voor m'n verzekeringmaatschappij....
Olivioli, exclusieve olijfolie en delicatessen Olivioli, exclusieve olijfolie en delicatess... 4 km Wij, van Olivioli, zijn continue op zoek naar nieuwe, bijzondere en unieke culinaire ...
DealsTracker.nl DealsTracker.nl 5 km Bespaar en verdien geld met de beste deals.
MadlyCute MadlyCute 6 km We are dedicated to making this world a happier place. We want nothing more than to s...
Werken bij AH Online Almere Werken bij AH Online Almere 7 km AH Online groeit per jaar met 30% en daarom zijn wij continue op zoek naar nieuwe col...
Recensies
Nog nooit zo benaderd door een winkel!! Verschrikkelijk! Of ik wel wist dat ik verschillende maten had besteld. Want 2 jaar terug had ik een zelfde maat retour gestuurd, en nu 2 jaar later weer besteld bij een ander product. Ze wilde dit even controleren, want anders kon ze er andere mensen blij mee maken. Nou en bedankt ik heb geen bikini voor op vakantie nu! Gaat over een bedrag van 300+ wat ik heb besteld. Wat niet past hebt u na het weekend weer terug. En dan ook nog zeggen dat ik VERVELEND ben. Voor mij NOOIT MEER BHsupport!
Wanneer je pakje zoekraakt bij DHL hoor je daar niets over. Totdat je zelf belt, dan zegt de meneer aan de telefoon ook nog ‘wat vreemd dat de bezorger u heeft verteld dat het pakje zoek is’ . Alsof ik sta te jokken! Vervolgens blijkt dat het pakje idd niet is afgeleverd. Je zou denken dat ze per omgaande een nieuwe opsturen maar niets is minder waar, ik moet eerst het onderzoek bij DHL afwachten. ! Toen ik te lang naar hun zin bleef aandringen op het direct versturen van een nieuw broekje ivm mijn vakantie, werd de verbinding verbroken.
Ik bestel hier nooit meer. De levertijd op de website klopt niet. Je moet hier zelf achteraan. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice wordt je zeer onvriendelijk te woord gestaan. Het hele verhaal te lang om hier te posten. Uiteindelijk een deel van de bestelling retour gestuurd en daarvoor na nogmaals contact en een vreemd excuus mijn geld terug gekregen. De persoon achter de klantenservice lijkt echter te denken dat ze het perfect regelt.
Ontevreden met mijn bestelling en met de service daaromtrent. Ik heb twee voedingsbh's besteld. Ten eerste waren ze al niet volgens de omschrijving: de beugels zouden uitneembaar zijn, wat de indruk wekt dat je ze er niet alleen uit kan halen maar ook in terug kan doen wanneer je dat wil. Dit bleek niet mogelijk, ze zijn uitneembaar zoals bij elke andere bh, door deze uit elkaar te halen. Vervolgens bleek bij een van de twee bh's al na één maand normaal gebruik de beugel uit de bh te steken. Over beide issues contact gezocht met de webshop, ze komen niet met een passende oplossing zelfs niet na geruime tijd wachten op een antwoord. Wanneer je zegt ontevreden te zijn stoppen ze gewoon met reageren. Ik had van tevoren schijnbaar meer reviews moeten lezen, ook bij mij werden de bh's traag geleverd en is de service ronduit slecht.
Op zoek naar een bikini voor grote cupmaten, zo kwam ik bij jullie terecht. Echt veel leuke bikini's en ook nog eens in de juiste maat. Toen ik de bikini besteld had kreeg ik 1 dag later een mailtje over de maat of ik wist dat deze maten anders zijn als in Nederland. Welke maat ik moest bestellen stond erbij, maat aangepast en een paar dagen later was mijn bikini binnen. Topservice en super advies dus. Ook de kwaliteit is super kan ik inmiddels vertellen. Ik zou iedereen aanraden hier te kopen. Mijn volgende bikini bestel ik hier zeker weer.
Omdat veel mensen alleen een review schrijven als het slecht gaat, schrijf ik er nu graag 1 als blije klant. Al tot 2x toe een grote bestelling hier gedaan. De eerste keer telefonisch contact gehad over of ik hier al eerder had besteld ivm de maatvoering en ze zeker wilde zijn dat ik gelijk de goede maat zou bestellen. Deze bikini zat dan ook perfect en werd ook snel geleverd. Deze week opnieuw een bestelling gedaan, maandag besteld maar kreeg tot donderdag nog geen verzending binnen.... even een mailtje gestuurd en binnen een dag had ik antwoord met het verloop van de bestelling en dat ze iets moesten bijbestellen waardoor het iets langer duurde. Ze zouden het gisteren gelijk gaan opsturen zodra het binnen was en jahoor, vandaag netjes geleverd gekregen en ook deze bikini's zijn top! Zeker geen oplichterij hier en hele aardige mensen bij de klantenservice! Ik zou hier met plezier nog is bestellen.
Ik heb meerdere malen een bijzondere slechte ervaring met de dienstverlening van BH Support, de genoemde levertijden van diverse artikelen worden niet waargemaakt. Keer op keer vertraging en weinig flexibiliteit in het omruilen of geld storneren wanneer er niet geleverd kan worden. Het contact met de leverancier is niet professioneel, bepaald niet klant- en servicegericht!
Ik ben nog nooit zo onvriendelijk behandeld in wat voor winkel dan ook als door dit mens. Naar, akelig, onvriendelijk onbeleefd. Ik had haar emails niet gezien. In de spam terecht gekomen. Shoot me. Ik koop hier nooit weer. Absoluut niet. Een paar euro korting is het niet waard om toegeschreeuwd te worden. Meteen, vanaf het eerste belcontact. Alsof ik met opzet niet had geantwoord op haar mails. Ze begon meteen met stemverheffing en was ontzettend negatief. Die vrouw spoort niet.
Verwacht niet dat je je geld terug krijgt als je een pakket retour stuurt. Deze gasten houden én het geretourneerde product, én steken het geld in eigen zak en laten vervolgens niets meer van zich horen.
Jullie hebben een ongekende goede service!! retourneren is geen enkel probleem het geld is na mail contact netjes terug gestort en jullie bellen klanten op voor een extra controle als jullie het niet vertrouwen! Waar vind je dit nog??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid