facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bharte-reizen

Bharte-reizen

Info

U kijkt naar de Facebookpagina van Bharte-reizen in Zundert.
Naar verwachting in de tweede helft van september 2019 komt de website online.
De bedoeling van de FB-pagina is:reisinspiratie!



"Bharte specialiseert zich in actieve reizen met een relaxed randje zoals paardrijden, raften, fietsen of duiken. Maar ook reizen voor senioren of mensen in een rolstoel. Ik specialiseer me in landen waar ik thuis ben en waar ik iets mee heb zie Landen info, rechtsboven. Vanzelfsprekend probeer ik duurzaam reizen toe te passen waar ik kan en kijk ik naar de lokale omstandigheden van je reisdoel.Familiereizen, gezinsreizen, met je partner of clubje, senior, junior: Bharte Bert Harte is je persoonlijk reisorganisator! Ik kim op verzoek zelfs bij jou thuis.Mijn ervaring in reizen en vele activiteiten, samen met het persoonlijke contact zorgen voor unieke ervaringen."
Adres:
Telefoonnummer: +31629215044
Stad: Zundert


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Touringcarbedrijf E. v.d. Broek Touringcarbedrijf E. v.d. Broek 505 meter Touringcarbedrijf E. van den Broek. Voor uw dagritten, schoolreizen, excursies en gro...
Recensies
Bert Harte heeft een hele mooie reis voor mij uitgestippeld in IJSLAND. Alles was geregeld vanaf Schiphol tot Schiphol. Uitstekende auto in IJsland, goede hotels en prima ontbijt. Ook de routes waren prima uitgestippeld en hebben er zeker toe bijgedragen dat alles probleemloos is verlopen. Compliment voor deze organisator! Toen mijn terugvlucht gecanceld werd op Keflavik nam hij ook direct contact op of alles goed geregeld was of dat hij nog in moest springen. Ik zal de volgende reis zeker weer met Bharte Reizen gaan.
Bert heeft onze reis prima georganiseerd ondanks dat dot voor hem “nieuwe “ landen waren. Bijna allemaal goede hotels en leuke uitstapjes. Wat minder was ligt buiten zijn invloed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid