facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BGBouw BV Leerdam

BGBouw BV Leerdam
"BOUWBEDRIJF BGBOUW B.V. is een veelzijdig bouwbedrijf met jarenlange, bewezen ervaring in zowel kleine als grote projecten.Ons bedrijf richt zich op verbouwingen, renovaties, onderhoudswerkzaamheden aan allerlei soorten gebouwen, in de breedste zin van het woord. Daarnaast verrichten wij kleinschalige nieuwbouwprojecten en systematisch onderhoud voor woningbouwverenigingen.In goede samenwerking met architecten en opdrachtgevers realiseren wij op maat gemaakte werken met vaak bijzondere vormgeving.Ons bouwbedrijf is gevestigd in Leerdam en voornamelijk actief in de regio Utrecht, Zuid-Holland, Amsterdam, Noord-Holland, West en Midden Nederland en Arnhem.Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Novy Borstraat 24, 4143JD Leerdam
Telefoonnummer: 0345631651
Stad: Leerdam
Route: Novy Borstraat 24
Postcode: 4143JD



op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Leerdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwadraat bouw bv Leerdam Kwadraat bouw bv Leerdam 405 meter Kwadraat bouw Leerdam ontzorgt de klant. De verbouwing van de benedenverdieping van o...
Recensies
Heel tevreden over de verbouwing van ons huis! De werkzaamheden zijn perfect binnen de planning uitgevoerd en met een hoogwaardig eindresultaat. Ze denken mee en zijn zeer betrouwbaar. In tegenstelling tot andere partijen waarmee wij gewerkt hebben komt BG Bouw alle afspraken na en ze staan gelijk klaar mocht er vraag zijn naar andere werkzaamheden die niet van te voren zijn afgesproken. Alles om binnen een bepaalde tijd een perfect eindresultaat op te leveren. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren en zouden deze aannemer zeker aanraden.
Erg blij met het eind resultaat van onze verbouwing en dat komt wat ons betreft door een zeer goede samenwerking tussen architect en aannemer. De architect stelde hoge eisen aan de afwerking en BG Bouw levert daarin echt top kwaliteit. Van sloop to afvoeren, tot opbouw en afwerking, allemaal zeer professioneel gedaan ! 1 verbouwing in de zoveel jaar is wel voldoende wat ons betreft ;-, maar mochten wij weer gaan verbouwen dan zal onze keuze vast staan wie we daarvoor benaderen !
Absolute aanrader. Niet de goedkoopste, maar je krijgt ook wat. Betrouwbare jongens die wij zonder angst alleen in ons huis aan de slag lieten gaan. Fijn overleg, zelfs op zondagavond, per telefoon of mail. Eindresultaat is mede dankzij het meedenken vanuit hen mooier dan we hadden gehoopt. Transparante samenwerking die wij iedereen aan kunnen raden.
Betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf. Ik ben heel erg blij en tevreden met onze aanbouw! Ze denken met je mee en lossen eventuele problemen op. Planning is ook goed nagekomen!
Echte Vakmensen weten waar het over gaat laten een perfect resultaat zien fijn om even samen te werken
De medewerkers van dit bedrijf verstaan hun vak, wij zijn heel tevreden!
Lekkere chocolade melk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid