facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezorgrestaurant De Beren Beverwijk

Adres: Wijkerbaan 24, 1945SE Beverwijk
Telefoonnummer: 0251343013
Stad: Beverwijk
Route: Wijkerbaan 24
Postcode: 1945SE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 16:00 - 21:30
Donderdag: 16:00 - 21:30
Vrijdag: 16:00 - 21:30
Zaterdag: 16:00 - 21:30
Zondag: 16:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: De Beren afhalen, De Beren bezorgen, De Beren bestellen, De Beren menu bezorgen, De Beren Amersfoort, De Beren kortingscode, De Beren menu lunch, De Beren prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
مطعم الثقة مطعم الثقة 2 km Bestelling was wijnig smaak aan en had het gevoel dat de producten oud waren .
Rock Hill Food Company Rock Hill Food Company 2 km Er was een misverstand opgetreden omtrent bezorging. De eigenaar heeft mij persoonlij...
Recensies
eerlijke review, heb hier gewerkt en kreeg zo ongelovenlijk weinig betaald. ook werden toen der tijds de betalingen steeds verkeerd gedaan en moest je geld terug sturen of je kreeg de maand daarna niet betaald. ik heb 1x oprecht 9 euro uitbetaald gekregen omdat de baas er voor "te veel" had uit betaald. het eten is duur en de medewerkers slecht betaald. geen vaste tijden nooit zekerheid. soms werd je na 1 uur al naar huis gestuurd. ik ben zeer ontevreden over deze zaak.
Besteld bij de beren beverwijk. Ik heb nog nooit zo’n slechte lekkerbek gehad.. De vis was net elastieken dat was het malste deel. De andere helft kwam ik niet doorheen. Leek wel plastic. Korst was doorbakken. Het was echt uitermate slecht. Schandalig. En van kip verwacht ik van een restaurant verse malse kippendij of op z’n minst verse kipfilet en niet plofkip. Erg jammer. Zonde van mijn geld.
Wij bestellen regelmatig bij De Beren, en elke keer weer top, ook het personeel is super aardig, ik snap überhaupt niet dat er slechte recensies tussen zitten, zak wel een jaloerse concurrent zijn.
Als je je graag opgelicht wilt voelen moet je hier de nacho's bestellen. 10 euro voor een bakje droge nacho's met een paar zielige pepertjes erbij met hun "kruidenmix" en een goedkope kaassaus. Klein bakje guacamole en salsasaus van de groothandel. Zeker aanrader als je toch je geld wilt weggooien. Wat een grap.
Keurig op tijd en het eten was mooi gepresenteerd in twee boxen. De saté smaakte buitengewoon goed. Ook de spare ribs waren uitstekend .De rauwkost was heel vers, dus ook lekker. Lekkere verse patat. Kortom voor herhaling vatbaar.
Lekkere saté met friet en goede uitgebreide, groene salade. De zakjes kroepoek hebben we dicht gelaten
Saté besteld was niet te eten helemaal verbrand en echt niet normaal zout. Heb gebeld werd er gezegd dat de saté altijd verbrand is maar er alsnog over ongeveer 20 minuten nieuwe saté bezorgd wordt. Na 45 minuten nog niemand gezien opnieuw gebeld. Heel onbeschoft aangesproken door een man die zowat door de telefoon heen schreeuwt. het is inmiddels 8 uur en nog steeds heb ik nog niks ontvangen dit duurt al sinds half 7. Was gelijk de laatste keer raad het ook echt niemand aan om hier te bestellen!!
Lekker eten, goede prijs en erg attent ! Bij vermelding dat we corona hebben en dat ze dus het eten neer moeten zetten, aanbellen en weglopen zat er een super lieve beterschap kaart bij de bestelling !
Mijn vrouw wilt regelmatig vanuit haar werk eten thuis laten bezorgen. Vanavond was ik eerder thuis en kreeg ik een bezorger met “onze bestelling” aan de deur. Bij thuiskomst van mijn vrouw had ik de tafel gedekt en het eten uitgepakt en al stiekem het e.e.a. geproefd. Mijn vrouw komt thuis en geeft aan dat het niet voor ons kan zijn, omdat zij niets heeft besteld. Wij hebben de Beren Beverwijk netjes opgebeld om deze fout van de bezorger door te geven en tevens aangegeven dat de bestelling geopend is. Hierop kregen wij van een zeer onvriendelijke medewerkster het zogenoemde “stank voor dank” attitude over ons heen, ondanks onze toelichting omtrent het beloop en ons eigen initiatief om ze op de hoogte te brengen met name om de mensen die het werkelijk hebben besteld niet onnodig lang op hun eten te doen wachten. Zij hebben het eten na 40 minuten weer bij ons opgehaald. De vraag is natuurlijk, waarom? Wordt dit vooralsnog, koud en geopend op het juiste adres bezorgd en dat in tijden van corona? Ik laat het aan u over om dit in te vullen. Al met al: schandalig!
Iets vergeten bij bestelling waarvoor wel betaald is . Geen reactie van restaurant. Slechte zaak
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bezorgrestaurant De Beren Beverwijk met het openbaar vervoer


Beverwijk, Pelikaanhof 120 meter
71
Beverwijk, Pelikaanhof 120 meter
71
Beverwijk, wkc Wijkerbaan 200 meter
73
Beverwijk, wkc Wijkerbaan 250 meter
73
Beverwijk, Van Riemsdijklaan 340 meter
71
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid