facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezoekerscentrum Veluwezoom

Adres: Heuvenseweg 5A , Rheden 6991 JE, NL
Telefoonnummer: 026 497 9100
Stad: Rheden
Route: Heuvenseweg 5A
Postcode: 6991 JE



op zoek naar gerelateerd: Bezoekerscentrum Veluwezoom wandelroutes, Veluwezoom Kaart, Brasserie Veluwezoom, Veluwezoom gratis, Bezoekerscentrum Veluwezoom Restaurant, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Veluwezoom parkeren, Gemarkeerde wandelroutes Veluwezoom
Recensies
Mooi bezoekerscentrum van Natuurmonumenten met een winkel en een kleine expositie. Startpunt van excursies en wandelroutes. Prima lunchroom met vriendelijke medewerkers.
Klein centrum met niet zo veel educatief materiaal, maar je kunt er informatie halen over wandelingen en wat souvenirs en boeken etc. kopen. Eten en drinken kan in uitspanning er naast. Speeltuin er achter. Rolstoelvriebselijke parkeerplaats en wandelroute vanaf daar.
Erg mooi wandelgebied. Ook voor kinderen is er een mooie route 2km met een paar klimtoestelen in het bos Op zondag is het wel erg druk met mensen
Mooi bezoekerscentrum. Aardig personeel. Lekker even gegeten en uitgerust, koffie is wel prijzig bijna 4 euro voor een kopje. Wel heerlijk plekje om lekker te zitten en te genieten van de omgeving.
Informatief centrum, prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe zoom. Een goed startpunt voor een fietstocht of wandeling. Ook is er voor de kinderen genoeg te doen. Een lekker hapje en een drankje is hier prima geregeld.
Gezellig bezoekerscentrum met opgezette dieren, informatief leerzaam en een uitgebreide shop. Vanaf hier kunt u verschillende uitgezette wandelingen maken die duidelijk aangegeven zijn. Meest wel een heuvelachtig parcour. Wanneer de heide in bloei staat kan het er druk zijn.
Super geholpen door 2 erg enthousiaste medewerkers, goede uitleg en goede tips gehad, gelijk lid geworden van natuurmonumenten een prachtige organisatie voor het behoud van alle mooie natuur hier in nederland. Ook verwend met een prachtig welkomst pakket na het lid worden, mooie agenda en een erg mooi boekje met prachtige tips en routes door heel Nederland. Zelf ook nog een mooi boek gekocht over de mooiste fotolocaties met erg veel goede tips erin.
Leuk gebouw waar alle wandel- en fiets-routes beginnen. On-nederlands mooi gebied.
Alles wat je nodig hebt voor je bezoek aan de veluwezoom kan je hier vinden. Je kan je auto parkeren, fietsen huren, wandelroutes, speeltuin, informatie over het gebied en zelfs nog een restaurant voor een hapje en een drankje.
In de meivakantie ben ik hierheen geweest na een één persoon scooter en twee, twee persoons scooters gereserveerd te hebben. Ik had hiervoor een bevestiging op de mail gekregen, dus het leek logisch dat alles geregeld was. Eenmaal daar aangekomen werd er na een halfuur gemeld dat de betreffende twee persoonsscooters niet meer beschikbaar waren. Waarna er een matige oplossing werd bedacht door ons een electrische tandem aan te bieden. Echter kwamen wij natuurlijk voor de scooters, maar verder hadden ze daar geen oplossing voor, en werd er verder ook niet meegedacht naar een overeenkomst. Om de schade te drukken kregen we wat te drinken uit de koffieautomaat aangeboden. Kortom, check van te voren 3 keer voordat je op deze slechte site iets reserveert, want het is natuurlijk zonde om zo'n heel eind te rijden voor niks.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid