facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezoekerscentrum Oostvaardersplassen

Adres: Kitsweg 1, 8218AA Lelystad
Telefoonnummer: 0320-254585
Stad: Lelystad
Route: Kitsweg 1
Postcode: 8218AA



op zoek naar gerelateerd: Oostvaardersplassen tips, Oostvaardersplassen wandelen met hond, Oostvaardersplassen activiteiten, Oostvaardersplassen dieren, Ecokar Oostvaardersplassen, Oostvaardersplassen paarden, Kaart Oostvaardersplassen, Oostvaardersplassen bezoeken met auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurgebied Oostvaardersplassen Natuurgebied Oostvaardersplassen 69 meter Een prachtige omgeving om lekker te wandelen.
Hollandse Hout Hollandse Hout 2 km Het Hollandse Hout is een natuurgebied van circa 900 hectare bij de Oostvaardersplass...
Natuurpark Lelystad Natuurpark Lelystad 8 km We zijn hier vandaag geweest met onze 2 jarige om een stukje te lopen. Mooi park met ...
Het Belevenissenbos Lelystad Het Belevenissenbos Lelystad 10 km Helemaal te gek! Prachtig stuk natuur met allerlei activiteiten. Hier kan je dagen zo...
Recensies
Fantastisch natuurgebied, zo uitgestrekt. Bizar veel verschillende soorten vogels te zien, goede paden, mooie routes en praktische vogelkijkhutten.
Mooie plek om te lunchen of gewoon een kopje koffie. Een hele goede keuken! Lekker op het teras zitten en genieten van het uitzicht. Je kan er leuke kadootjes kopen. Vraag ook eens naar het verhaal achter de mooie opgezette visarend. Zeer educatief en ook een prima punt om je wandelroute uit te stippelen.
Ik kon het buitencentrum niet beoordelen omdat het door corona gesloten was. De omgeving daarentegen was wel heel mooi en leuke wandelroutes!
Mooi natuurgebied en een prachtig bezoekerscentrum waar je wat kunt eten en drinken.
Mooi vertrekpunt om in de oostvaardersplassen te gaan wandelen, vogels kijken, etc Bereikbaar voor auto's, gratis parkeren.
Mooi uitzicht, even snel een drankje gepakt, maar het was druk binnen, dus we hebben ervoor gekozen om buiten te zitten. Het was best fris dus snel weer verder. Andere keer met mooier weer nog een keer!
Leuke gezellige plek in het natuurgebied. Informatiecentrum en mooi uitzichtpunten
Gezellig bezoekerscentrum met genoeg info over de plek, waar je ook wat kunt nuttigen na een goede wandeling. De verschillende wandelroutes die vanaf dit punt beginnen, worden goed aangegeven. Op de routes hele mooie faciliteiten om vogels, paarden, herten enz op een goede manier te spotten.
Prima! Veel informatie beschikbaar over de omgeving, toiletten, vriendelijke service en een leuk winkeltje. Mijn broodje geitenkaas viel een beetje tegen, maar dat had misschien meer met mijn verwachtingen te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid