facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezoekerscentrum Oisterwijk - Natuurmonumenten

Bezoekerscentrum Oisterwijk - Natuurmonumenten

Info

Bezoekerscentrum Oisterwijk is hét startpunt voor een dagje in de natuur: wandelen, speurtochten of je kinderfeestje vieren. Het kan allemaal!

Adres: Van Tienhovenlaan 4, 5062SK Oisterwijk
Telefoonnummer: 013 591 5000
ln.netnemunomruutan@kjiwretsiocb
Stad: Oisterwijk
Route: Van Tienhovenlaan 4
Postcode: 5062SK



op zoek naar gerelateerd: bezoekerscentrum oisterwijk openingstijden, bezoekerscentrum natuurmonumenten, oisterwijkse vennen wandelroute, speurtocht oisterwijk, oerrr oisterwijk, kaart oisterwijkse vennen, oisterwijkse vennen restaurant, bezoekerscentrum kampina
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oisterwijkse Bossen en Kampina - Natuurmonumenten Oisterwijkse Bossen en Kampina - Natuurmonum... 0 meter Genieten van natuur? Kom naar de Oisterwijkse Bossen en Vennen om te wandelen, fietse...
Scoutingregio Hart van Brabant Scoutingregio Hart van Brabant 1 km Hart van Brabant is het samenwerkingsverband van Scoutinggroepen uit Alphen, Berkel-E...
ContourdeTwern Oisterwijk ContourdeTwern Oisterwijk 2 km Moeilijk toegangkelijke site met slechte zoekfunctie voor vacatures vrijwilligers.
WeJuggle Foundation WeJuggle Foundation 2 km Vertaald door Google Geweldig stel jongens die circusworkshops aan kinderen geven in ...
Recensies
Natuurpoort. Bezoekerscentrum Natuurmonumenten met info, shop en horeca. Ruime parking. Vertrekpunt voor een uitgestippelde of knooppuntenwandeling langs ven en bos.
Mooi natuurpunt, superproper sanitair, wc op regenwater Mooi natuurwinkeltje Prachtige eetgelegenheid en vriendelijk personeel, heel mooi
Prachtige bosrijke omgeving! Vanuit dit punt zijn veel mooie wandel,- of fietsroutes. Zeker de moeite waard! Ook leuk met kleine kinderen, of met mensen in een rolstoel.
Tja, ruimte is van boven leuk. Maar de uitvoering lange rechte rijen tafels. De ruime voorraad honden lekker worden geaaid door de bediening die daarna mijn eten aanraakt ben ik nietzo fan van. En de ouderwetse appeltaart van 4,30 die een platte mini apfelstrudel blijkt een waardige teleurstelling. De lauwe chai latte is ook geen goedmaker.
Jammer dat een bezoekerscentrum eigenlijk gewoon een kleine winkel is geworden met een groot horeca deel. Zal nodig zijn om te kunnen overleven wellicht. Je kunt er meer dingen kopen dan info over de natuur vinden. Je bent afhankelijk van de kennis en de bevlogenheid van de vrijwilligers. Zij doen zeker goed hun best maar ik mis toch altijd iets in een winkel van Natuurmonumenten.
Super gezellig terrasje midden in de bossen. Echte aanrader vooral in de herfst. We hebben heerlijk genoten van een borrelplank bij de open haard.
Meer een shop en restaurant dan echt een bezoekerscentrum, maar daardoor niet minder leuk. Fijne bediening, lekkere taart en prima dranken.
Begin van veel wandelroutes. Ook een rolstoelpad. Bezoekerscentrum met educatie, verkoop en mooie horecagelegenheid. Binnen en buiten mooie terrassen.
Leuke plek om te starten of eindigen met een bezoek. Gezellig en lekker eten
Heerlijk appelgebak gegeten met verse slagroom. Erg gezellig ingericht met voldoende personeel, die tevens gasten snel en met een glimlach bedient.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid