facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
"Een bezoek aan de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen begint bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Vanuit het bezoekerscentrum wandel je zo het bos in. Hier start ook je fietstocht richting het Naardermeer, de Vechtplassen en de forten. Voor kinderen is er van alles te doen: speelnatuur, speurtochten en kinderfeestjes."
Adres: Noordereinde 54b , 's-Graveland 1243 JH, NL
Telefoonnummer: 035 656 3080
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 54b
Postcode: 1243 JH



op zoek naar gerelateerd: Natuurmonumenten 's-Graveland wandelen, Natuurmonumenten 's-Graveland parkeren, activiteiten natuurmonumenten 's-graveland, Bezoekerscentrum gooi en vechtstreek geplande evenementen, openingstijden natuurmonumenten 's-graveland, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Wandelen 's-Graveland, Natuurmonumenten 's-Graveland restaurant
Recensies
Zeer vriendelijke mensen aan het onthaal, mooie locatie, mooie wandelingen mogelijk kort en middenlang tot lang, zelfs een leuke beginners geocache gratis app. Parking was doenbaar voor een dag 7.5€ en het geld wordt gebruikt voor het onderhoud van het domein
Mooi centrum veel te doen voor kinderen en aardige mensen die goed advies geven over de te kopen producten in het winkeltje. Je gaat natuurlijk voor een wandeling, er zijn meerdere uit gezette routes.
Groot mooi gebouw waar vriendelijke medewerkers je te woord staan. Ze geven veel info over de activiteiten in de omliggende natuur. In de winkel zijn erg leuke dingen te koop. Toiletten zijn aanwezig. De omliggende natuur is bosrijk, met veel waterpartijen en genoeg bankjes. Verschillende korte en langere routes te wandelen.
Vriendelijke medewerkers, leuk winkeltje en een educatief centrum met leuke activiteiten voor kinderen die uitnodigen tot actief ontdekken van de natuur. Jammer dat sommige schermpjes defect waren, maar dat is slechts een klein issue. Mijn zoon vond het vleermuizenspel erg leuk!
Erg leuk, en erg mooi bos! Zeker de moeite waard! Wij bezochten het centrum met onze 6 jarige dochter, die het allemaal reuze interessant vond. Hou er rekening mee, dat het op mooie dagen erg druk is. Wij kwamen om 11.00 uur aan, toen waren er nog enkele parkeerplekken, maar om 15.00 bij vertrek stond alles vol, ook op plekken waar het niet hoorde.
Leuke plek voor educatieve spelletjes v kinderen. Mooi restaurant met speelgelegenheid. Mis groot terras in de zon. En last but not least start kunt voor prachtige wandelingen. Geen 5 sterren door een niet zo vriendelijke vrijwilliger in de shop
Altijd heerlijk wandelen daar met de kids en een prachtig centrum vol met educatie en een leuk winkeltje. Kom er graag.
Via natuurmonumenten app hier gekomen voor wandel routes mooie omgeving met bos en polder wandelroutes. Op sommige plekken loop je over een smalfietspad. Dit zAl in de weekenden en zomerdagen druk zijn.
Wat een mooie plek. Een goede rondleiding gekregen van 2 boswachters samen met 6 Kids. De kinderen vonden het erg boeiend en wij ook. Jong en oud hebben nieuwe dingen geleerd!
Het is een mooi startpunt om een wandeling door het bos te maken. Een mooie omgeving met veel eiken en kastanjebomen. Maar er is veel meer groen te zien. Na afloop even een bezoekje brengen aan het bezoekerscentrum voor veel informatie. Vooraf kan je hier ook wandel routes halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid