facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bewust Wedstrijd Rijden - Malene Nootenboom

Bewust Wedstrijd Rijden - Malene Nootenboom

Info

Malene Nootenboom - Grandprix Amazone, Trainer, Mental Coach via Bewust Wedstrijd Rijden.

Positieve benadering om beter te leren presteren.

Geschiedenis

Door het aanbieden van een totaal pakket, waarin training en bewustwording een combinatie zijn, kan iedereen op een positieve manier leren presteren.

Bewust Wedstrijd Rijden is er dan ook voor alle ruiters of amazones, die actief wedstrijd rijden of willen gaan rijden. Niveau van ruiter en paard, maar ook het type paard is absoluut van ondergeschikt belang.

Op deze website staan alle mogelijkheden die Bewust Wedstrijd Rijden aanbiedt om ook zelf te leren presteren. Uiteraard is er ruimte voor maatwerk. Hiervoor kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Onze taak

Ik geloof dat een positieve manier van trainen ervoor zorgt dat zowel ruiter als paard plezier krijgen in het presteren. Daarnaast geloof ik dat ruiters en amazones door een goede theoretische onderbouwing bewuster leren handelen in zowel de dagelijkse omgang met het paard, als in de training naar een wedstrijd toe en op de wedstrijd zelf.

Producten

Privelessen, wedstrijdgerichte trainingen, workshops, trainingsarrangementen en demonstraties

Adres: Voorstraat 16B, 3286 AX Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0641954702
ln.nedjirdjirtsdewtsuweb@ofni
Stad: Klaaswaal
Route: Voorstraat 16B
Postcode: 3286 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Change Body and Mind Change Body and Mind 157 meter A HEALTHY ACTIVE LIFESTYLE Wil jij dit ook? Samen zullen we je doel(en) bepalen en zo...
CreaDoen CreaDoen 379 meter Bij CreaDoen! kunnen kinderen terecht voor creatieve verjaardagfeesten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid